spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăSocialLuna promovării economiei sociale la AJOFM Gorj

  Luna promovării economiei sociale la AJOFM Gorj

  Reprezentanților întreprinderilor sociale din Gorj, au fost chemați la dialog de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă. Evenimentul marchează luna promovării economiei sociale, ce se defășoară prin organizarea unor evenimente și acţiuni de conștientizare a importanței dezvoltării acestui, sector pentru întreaga societate.

  În acest sens, AJOFM Gorj continuă acțiunile de informare, mediatizare și promovare a domeniului economiei sociale, prin organizarea de mese rotunde cu angajatorii, conferințe de presă, informări, inclusiv în cadrul Bursei Generale a Locurilor de Muncă din 20 mai 2022. Aceste acțiuni au ca scop dezvoltarea locală, cooperarea și solidaritatea socială, prin creșterea nivelului de înțelegere și conștientizare a oportunităților și contribuției acestui domeniu la prevenirea și combaterea riscului de excluziune socială.
  “În zilele de 24 și 26 mai 2022, vom organiza, în sala de conferințe a instituției, două mese rotunde, cu participarea reprezentanților întreprinderilor sociale care au obținut atestatul de la AJOFM Gorj, în care vor fi prezentate concluziile desprinse în urma analizei rapoartelor de activitate depuse și, totodată, vor fi create punți de comunicare și colaborare între aceștia”, a transmis AJOFM Gorj.

  Economia socială, reglementată prin Legea 219/2015, reprezintă ansamblul activităţilor private cu caracter economic şi social, servind interesul general, interesele unei colectivităţi şi/sau interesele personale nepatrimoniale, prin creşterea incluziunii sociale şi/sau furnizarea de bunuri, prestarea de servicii şi/sau execuţia de lucrări.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: