spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMobilizare emoționantă a gorjenilor pentru salvarea unui copil de doi ani care...

  Mobilizare emoționantă a gorjenilor pentru salvarea unui copil de doi ani care este grav bolnav

  Mobilizare emoționantă a gorjenilor pentru salvarea unui băiețel de numai doi ani din Târgu Jiu care a fost diagnosticat cu boală gravă. Denis are o tumoare la stomac și va pleca la o clinică din Turcia pentru a beneficia de un tratament. Pentru ajutorarea băiețelului s-a înființat un grup pe Facebook, Uniți pentru Denis, unde se desfășoară un târg caritabil online. Cine vrea să îl ajute pe Denis este așteptat să pună la vânzare un obiect, iar banii obținuți vor merge în contul lui Denis.

  „Oameni dragi, am mare nevoie de ajutorul vostru pentru a putea ajuta acest suflet nevinovat. Sunt sigură că mulți dintre voi ați auzit de micuțul Denis, băiețelul de doar 2 anișori din Tg. Jiu, depistat cu o tumoare la burtică și pentru că sunt mamă mă pun în pielea acestei mămici. Oricare din noi putem fi puși în situația asta… E groaznic să treci prin așa ceva.

  Am nevoie de susținerea și de ajutorul vostru.

  Doresc să organizez un târg caritabil pentru acest caz și voi avea mare nevoie de ajutor! Rog din suflet persoanele care vor să se implice alături de mine în desfășurarea acestei acțiuni să mă contacteze. Am nevoie atât de voluntari, cât și de lucruri în stare bună, care nu vă mai sunt de folos și care vor fi vândute la târg pentru a aduna bănuți pentru acest omuleț. Așa cum am fost alături și de micuța Iulia putem fi alături de Denis. Aici se dă o luptă contra cronometru.

  Denis trebuie să plece în Turcia urgent pentru tratament, cei care doriți să donați o puteți face în contul:

  NICOLAE SAVULESCU

  RO46BRDE200SV04983622000“, se arată în mesajul de pe grupul de pe Facebook în care se prezintă cazul lui Denis.

  „Vă iubesc și vă apreciez enorm pentru tot ce faceți pentru puiul meu!“

  Mobilizarea este foarte mare, iar gorjenii pun la vânzare de la obiecte vestimentare și de încălțăminte și până la bijuterii.

  Andreea Denisa, mama copilului, este impresionată de ajutorul oferit: „Vă mulțumesc din toată inima și sufletul meu că sunteți atât de săritori pentru îngerașul meu scump și drag! Toată viața nu o să am puterea să vă mulțumesc destul. Viața e prea scurtă pentru a avea timp să vă mulțumesc destul cât trebuie. Sper din suflet să vă dea DUMNEZEU tot binele din lume și toată sănătatea din lume! Vă iubesc și vă apreciez enorm pentru tot ce faceți pentru puiul meu!“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: