spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMobilizarea a localnicilor din Ionești pentru salvarea piciorului unui copil de 11...

  Mobilizarea a localnicilor din Ionești pentru salvarea piciorului unui copil de 11 ani diagnosticat cu cancer osos

  Copilul de 11 ani din comuna Ionești, județul Gorj, care suferă de cancer osos la un picior va pleca în această săptămână la o clinică din Turcia. Familia și voluntarii au reușit să strângă o sumă de peste 16.000 de dolari în urma unor acțiuni de strângere de fonduri, în condițiile în care suma necesară este de aproximativ 70.000 de dolari.

  „Am mers prin toată comuna, împreună cu domnul viceprimar, profesorii și elevii de la școală și am reușit să strângem peste 36.000 de lei, la care se adaugă aproximativ 450 de euro. Am trimis banii în cont“, a explicat primarul comunei Ionești, Sorin Lambu.

  Durerile au apărut după ce copilul se întorcea de la joacă

  Răzvan Dumitrescu este internat în Spitalul clinic de copii Dr. Victor Gomoiu din București. „Verdictul medicilor este că se va ajunge la amputare. Am decis să plecăm în Turcia. Trebuie să luptăm pentru salvarea piciorului. Medicii de la clinica din Turcia ne așteaptă. Recomandarea pentru clinica respectivă a venit din partea unei doamne doctor, care le-a mai recomandat și altor pacienți, iar rezultatele sunt foarte bune“, a spus tatăl copilașului, Florin Dumitrescu.

  Acesta ne-a povestit cum a apărut boala: „Nu știu cum a apărut. Copilul ne-a povestit că durerile au apărut când venea de la joacă. Mi-a arătat că are o umflătură li am încercat cu unguent, dar nu a trecut. În urmă cu două săptămâni, a fost internat în spital. Noaptea avea dureri mari și nu se putea odihni“.

   Medicii din Turcia au promis că piciorul va fi salvat

  Medicii din Turcia i-au promis că-i vor salva piciorul copilului: „Se va încerca cu tratament, inițial, după care se va trece o operație, fiind posibil să i se introducă o tijă ca să-i salveze piciorul.

  În cont se află 16.000 de dolari și au mai intrat acum 10.000 de lei de la o asociație de la Strâmba Jiu. Mai așteptăm să ne ajute și alte asociații, care au promis că ne ajută. Sper să reușim să strângem banii necesari“, a mai spus tatăl copilașului.

  Cei care doresc pot face donații în următorul cont:

  RO15 RZBR 0000 0600 0795 4414

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: