spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
  AcasăSocialPe urmele lui Brâncuși...

  Pe urmele lui Brâncuși…

  Sâmbătă, 1 aprilie 2023, Grădinița cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu” Târgu-Jiu, a fost gazda SCHIMBULUI DE EXPERIENȚĂ ”PE URMELE LUI BRÂNCUȘI”, activitate cuprinsă în calendarul Proiectului Educativ Transfrontalier, cu participare internațională ”GRĂDINIȚE ÎNFRĂȚITE”, din cadrul Proiectului Național de Educație pentru Valori ”Joc, respect și bucurie”.

  La această acțiune au participat repezentanți ai fiecărei unități partenere: Grădinița cu Program Normal ”Piticot” Buzău, România, Creșa- Grădiniță Nr. 8 ”Prichindel” Cahul, Grădinița- Creșă de copii ”Andrieș” Țînțăreni, raionul Anenii Noi, Republica Moldova și Grădinița cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu” Tg-Jiu, Gorj, România.

  Pe lângă sesiunile de comunicare, cadrele didactice au pregătit și numeroase programe artistice, prin care au fost arătate anumite obiceiuri și tradiții ale Olteniei, în special, ale județului Gorj.

  ”Mulțumim pentru sprijin, Primăriei Municipiului Tg-Jiu și Inspectoratului Școlar Județean Gorj! Mulțumim preșcolarilor și elevilor implicați, dar și părinților acestora! Felicitări tuturor participanților! Felicitări pentru organizare, COLECTIVULUI DE LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”MIHAI EMINESCU” TG JIU!” a transmis directorul și Prof. Ionela Văduva, Grădinița cu P.P. ”Mihai Eminescu” Tg Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: