spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPoliclinica Târgu-Jiu va fi REORGANIZATĂ! Vezi despre ce este vorba

  Policlinica Târgu-Jiu va fi REORGANIZATĂ! Vezi despre ce este vorba

  Cabinetele din Policlinica Târgu-Jiu vor fi reorganizate după ce birourile administrative ale Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se vor muta în noua clădire, grație unei finanțări a Consiliului Județean Gorj. Directorul Policlinicii, medicul Vasile Stănculete, a declarat că, în zona Pediatriei, spre exemplu, vor funcționa numai cabinete pentru copii, nu ca acum, când sunt amestecate cu cele pentru adulți.

  lll oool

  Reoganizarea va presupune și desființarea trecerii din Policlinică spre spital prin montarea unor paravane. „Este imperios necesar să reorganizăm Policlinica după ce personalul administrativ al SJU se va muta în noul spațiu destinat lor. În partea de intrarea către Pediatrie, va deveni spațiu doar pentru copii. Căci trebuie evitat contactul între bolnavii copii și cei adulți. Aceasta este una dintre schimbări. Vom desființa trecerea spre SJU, se va circula doar pentru a face o legătură dintre consultațiile din Ambulatoriu și internarea copiilor. Vom avea suficiente spații, vom muta Alergologia, aparatura pentru explorări pentru copii etc. Nu avem cabinete care se vor desființa. Vom dezvolta paleta de cabinete din Ambulatoriu, dar va presupune să avem spații și aparatură”, a spus medicul Vasile Stănculete, directorul Policlinicii Târgu-Jiu.

  ooo

  Servicii contra cost la Policlinică

  oool

  Policlinica Târgu-Jiu aduce venituri frumoase Spitalului Județean de Urgență. Zilnic, se încasează circa 5.000 de lei din serviciile medicale contra-cost, cum ar fi întocmirea fişelor medicale sau eliberarea atestatelor pentru şoferii profesionişti. Banii ajung la bugetul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Astfel, se strâng cam un miliard de lei vechi lunar la bugetul unității spitalicești. Pentru că  foarte mulți pacienți fuseseră programați la consultații, medicii din Policlinică au lucrat luni, 23 ianuarie. „Majoritatea cabintelor din Policlinică aveau pacienți programați la consultații astăzi. Dacă nu lucram astăzi, cream probleme pentru pacienți, un blocaj în Policlinică. De aceea am ales să lucrăm astăzi, 23 ianuarie. După ce am stat de vorbă cu personalul medical din Policlinică, am decis să lucrăm. În Policlinică au venit destul de mulți bolnavi la cele 20 de cabinete de consultații. Ambulatoriul este ceva complex. Avem și două cabinete de radiologie”, a mai declarat medicul Stănculete, directorul Policlinicii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: