spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăSocialPompierii gorjeni au donat sânge

  Pompierii gorjeni au donat sânge

  Pompierii gorjeni au donat sânge. Gestul vine ca un îndemn la adresa celor care pot dona și le pasă de nevoia altor persoane. Criza de sânge din spitalele din România dar și situația de la granițele țării au făcut ca autoritățile să demareze o campanie de donare de sânge. Campania derulată la nivel național se aplică și la Gorj. “Vă așteptăm să fiți solidari cu toți cei ce au nevoie de sânge, indiferent de granițe!”, este mesajul transmis de Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu. Campania se desfășoară până pe 11 martie.

  Instituțiile publice se mobilizează, angajații răspunzând afimativ la nevoia de sânge. Pompierii gorjeni pot fi luați exemplu, astăzi, mai mulți salvatori au dăruit picătura de speranță.
  “Am donat încă o dată! Am donat pentru că în spitale este un deficit major de sânge! Am donat pentru că sunt oameni, fie ei gorjeni, români în general, ucrainieni sau orice altă naționalitate, a căror ultimă speranță la viață este sângele nostru! Este un sentiment de mulțumire incomensurabil să știi că printr-un gest simplu ai salvat o viață! Donează și tu!”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: