spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăSocialPreședintele Academiei Române, la Târgu Jiu, în această vară

  Președintele Academiei Române, la Târgu Jiu, în această vară

  Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, va fi prezent în această vară în județul Gorj. Acesta va participa la acțiunile prin care va fi marcată Revoluția lui Tudor Vladimirescu, de la care se împlinesc 200 de ani.

  „Am primit confirmarea și academicianul Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, va veni la Târgu Jiu pe data 8 iulie. Va fi un eveniment integrat. Va fi o lansare a mai multor cărți editate de Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație, unele dintre ele sub egida Academiei Române, cu cuvânt înainte scris de domnul președinte Ioan Aurel Pop. Va veni și Romfilatelia cu o colecția de timbre dedicate acestui eveniment, bicentenarul Revoluției lui Tudor Vladimirescu“, a spus Iulian Popescu, președintele Asociației Excelsior pentru Excelență în Educație.

  Evenimentul va avea loc în incinta unui liceu

  Evenimentul va avea loc în incinta Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“ din municipiul Târgu Jiu. „Am stabilit ca evenimentul să se desfășoare în incinta Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, care poartă numele marelui revoluționar, care este o instituție de învățământ unde poate fi primit președintele Academiei Române. Este o pată de culoare, o acțiune inedită cu care ar trebui să ne obișnuim în județul Gorj“, a menționat Iulian Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: