spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăSocialProgramul ”Educația pentru sănătate", la grădinița Constantin Brâncuși

  Programul ”Educația pentru sănătate”, la grădinița Constantin Brâncuși

  Joi, 27 mai 2021, G.P.P. „CONSTANTIN BRÂNCUȘI”, Tg-Jiu a fost gazda cercului pedagogic al cadrelor didactice de la grupele mici de preșcolari din Tg-Jiu și Rovinari.

  Acțiunea metodică s-a desfășurat online, date fiind condițiile impuse de pandemie, însă a avut peste 40 de participante.

  Programul s-a desfășurat respectând tema de dezbatere”Educația pentru sănătate”, doamna educatoare Bucălae Raluca prezentând activitatea integrată „Alimentația omidei mâncăcioase”(activitate compusă din trei etape: povestire, joc-exercițiu și activitate practic gospodărească).

  Pentru copii a fost totul o surpriză deoarece sala de grupă s-a mutat în curtea grădiniței (activitate outdoor), iar la final piticii au avut parte de gustări sănătoase pe care le-au pregătit singuri.

  Acțiunea metodică s-a desfășurat sub coordonarea prof.responsabil Draica Clara Lorena și a doamnelor metodiste Ionescu Sina și Cutuca Gabriela (directorul unității).

  Din partea ISJ GORJ a participat la activitate doamna prof. Inspector de specialitate Mîndruleanu Simona, care a venit cu noutăți legate de învățământul preșcolar.

  Organizatorii evenimentului, Bucălae Raluca și Semen Nicoleta, mulțumesc tuturor pentru participare și pentru feedback-ul oferit.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: