spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăSocialRencesământ agricol: Vezi cât primește un recenzor!

  Rencesământ agricol: Vezi cât primește un recenzor!

  Angajații primăriilor dau o mână de ajutor Direcției de Statistică pentru realizarea recensământului agricol.

  Pentru acest serviciu funcționarii publici primesc 30 de lei brut, pentru fiecare formular completat. Pe de altă parte, tot ei, cunosc cătunele Gorjului pentru a afla informații exacte despre proprietățile gorjenilor. Recensământul agricol va debuta pe 10 mai.

  În Gorj cinci echipe mixte vor merge în teren. “Recenzorii voi intra în teren pentru a colecta datele cu ajutorul tabletelor începând cu data de 10 mai. Avem cinci echipe mixte formate din angajați ai Direcției de Statistică, Direcția Agricolă și primării. Aceștia s-au deplasat în teren, la nivelul fiecărui UAT, la sediile primăriilor, în vederea semnării contractelor, instruirilor și predării tabletelor. Este vorba despre 85 de recenzori șef și 502 de recenzori la nivelul județului Gorj, la care se mai adaugă un coordonator. Am apelat la angajați ai primăriilor pentru că ei cunosc situația în teren. Aceștia sunt plățiți cu suma de 30 de lei brut pentru fiecare formular completat. Plățile le facem noi, Direcția de Statistică Gorj”, a declarat Vasile Păunescu, directorul Direcției de Statistică Gorj.

  Populația trebuie să țină cont de faptul că cei care nu furnizează date sau oferă informații eronate recenzorilor riscă amenzi între 1000 și 5000 de lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: