spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesS-a stins din viață un cunoscut crainic sportiv

  S-a stins din viață un cunoscut crainic sportiv

  Manole Băloi, unul dintre cei care au participat la înființarea clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, s-a stins din viață, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Acesta fost fotbalist la Pandurii și, ulterior, atlet la clubul Dinamo.

  Manole Băloi a fost, apoi, jurnalist sportiv, la postul de radio public național și la Radio Oltenia Craiova. A fost, de asemenea, crainicul care a prezentat meciurile echipei Pandurii pe Stadionul Municipal, fiind o voce inconfundabilă.

  „Pe stadion am fost toată viața și așa îmi doresc să vă aduceți aminte de mine, ca un om care a iubit sportul, sportivii și antrenorii! De asemenea, împreună cu alți prieteni și cu autoritățile locale de atunci, am reușit să punem bazele primei echipe a pandurilor, care în timp a ajuns sufletul gorjenilor. Mai las în urmă, numeroasele transmisii radio, de la România Actualități și Oltenia Craiova, dar și articolele din presa locală și națională! Adio, dragii mei, gorjeni!“, a fost mesajul transmis în numele tatălui său de către Daniel Băloi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: