spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăSocialSărbătoare, de Ziua Copilului, la DGASPC Gorj

  Sărbătoare, de Ziua Copilului, la DGASPC Gorj

  Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită cum se cuvine la nivelul serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Și anul acesta, pentru toți copiii din sistemul de protecție au fost pregătite cadouri și surprize, sărbătoriții având parte de activități recreative, special gândite și concepute pentru a le face din această zi una de neuitat.

  „1 iunie este ziua în care noi, adulții, încercăm încă o dată să conștientizăm că interesul pentru copil trebuie să fie prioritar și că toți copiii au nevoie de sprijinul și atenția noastră zi de zi.
  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, prin serviciile sociale subordonate, organizează o serie de activități și manifestări cultural-artistice și recreative, care contribuie la dezvoltarea aptitudinilor creative și sportive, creșterea stimei de sine și îmbunătățirea relațiilor sociale, precum și la cunoașterea drepturilor copilului și educarea gustului estetic și competitiv.

  Programul activităților de 1 iunie debutează, la unele servicii sociale, încă din data de 30 mai, prelungindu-se până pe data de 2 iunie, inclusiv. În această perioadă, copiii participă la ateliere de creație (desen, pictură, origami), dar și la diverse activități sportive, cum ar fi: tenis de masă, baschet, popice și șotron. Nu lipsesc jocurile cu baloane, puzzle, sau desene pe asfalt.
  Fiind o zi de sărbătoare, ca în fiecare an, copiii au parte de petreceri, cu muzică, dans și voie bună, dar și cu preparate culinare pe măsură. Și, pentru că este ziua lor, copiii vor primi și cadouri, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, cu sprijinul Asociației „Inimi de Gorjeni”, oferind daruri consistente fiecărui copil din sistemul de protecție al DGASPC Gorj, inclusiv celor aflați la asistenți maternali profesioniști.

  Suntem fericiți că am reușit și în acest an să le oferim copiilor din sistemul de protecție un 1 iunie pe placul lor, cu surprize, cadouri și multe bucurii.
  Felicităm toți copiii și ne dorim să fie veseli, fericiți și să se simtă protejați! La mulți ani de 1 iunie!”, a transmis directorul general, Diaconescu Laurențiu-Claudiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: