spot_img
19.1 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSărbători mai fericite pentru un copil din Teleşti

  Sărbători mai fericite pentru un copil din Teleşti

  Micuţul Vlad Cernăianu va avea, anul acesta, sărbători mai fericite şi asta datorită unor oameni impresionaţi de problemele financiare cu care se luptă, de la o vârstă foarte fragedă, acest copil. Băiatul a avut parte de o surpriză de proporţii când s-a trezit acasă cu o grămadă de cadouri. Printre acestea se află şi un calculator pe care Vlăduţ îl va putea folosi, cu atât mai mult cu cât, elev fiind, are rezultate foarte bune la învăţătură. Gestul uman pe care persoane care au dorit să rămână anonime l-au făcut a adus în familia micului teleştean speranţa că mâine va fi mai bine.

  Ziua de vineri se anunţa una destul de obişnuită pentru Vlăduţ Cernăianu. A mers la şcoală iar după ore a revenit în căsuţa sărăcăcioasă în care locuieşte împreună cu mama şi mătuşa lui. Nimic nu anunţa că, spre seară, bucuria îi va umple sufletul acestui copil. Doar echipa Impact în Gorj pregătea o surpriză. Mai mulţi oameni cu suflet nobil au citit materialul prezentat într-unul din numerele trecute ale cotidianului nostru şi au sunat pentru a-i oferi copilului sărbători fericite. Aşa se face că vineri, spre seară, am pornit la drum spre Teleşti, însoţind acei oameni care au dorit să rămână în anonimat, dar şi cu alte daruri trimise la redacţie de persoane anonime. Nenumărate lucruri şi hrană, dar şi un calculator – surpriza pentru micuţ, au adus lacrimi în ochii mamei care, de cele mai multe ori, prefera să adoarmă nemâncată numai ca să-i asigure fiului ei hrana zilnică. „Nu am cuvinte pentru a vă mulţumi. Să vă dea Dumnezeu sănătate şi bucuriile pe care le-aţi adus în sufletul nostru. Eu nu aş fi avut cu ce să asigur o masă cât de cât acolo pentru sărbători. De multe ori erau zile în care nu mâncam, numai să aibă el să mănânce. Este greu atunci când nu ai ce pune pe masă“, a povestit, cu lacrimi în ochi, Elena Cernăianu.

  A primit haine, hrană şi un calculator

  Viaţa grea a acestei familii şi, mai ales, a acestui copil, ale cărui rezultate la învăţătură sunt impresionante în ciuda situaţiei în care trăieşte, a fost îndulcită de acei oameni cu suflet cald. Fericirea se putea citi pe chipul lui Vlăduţ, care îşi doreşte să ajungă cineva în viaţă. Cu un aer de modestie, băiatul a putut doar să mulţumească celor care au călcat pragul casei pentru a-i aduce un licăr de speranţă. „Vreau să mă fac poliţist. Îmi doresc să ajung într-o zi să vizitez sediul Poliţiei din Târgu-Jiu, să văd cum lucrează oamenii acolo. O să lupt pentru a-mi atinge ţelul şi nu mă dau înapoi de la învăţătură. Celor care au venit să-mi aducă daruri nu pot decât să le mulţumesc. Eu nu am ce să le dăruiesc, dar pot să le urez din suflet sănătate şi sărbători fericite“, a spus, în câteva cuvinte, Vlad, cuprins de emoţii. Pentru el şi familia sa sărbătorile vor fi, în acest an, mai frumoase şi mai bogate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: