spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSediul unei asociații umanitare, transformat în atelier pentru confecționarea măștilor de protecție

  Sediul unei asociații umanitare, transformat în atelier pentru confecționarea măștilor de protecție

  Sediul unei asociații umanitare din orașul Rovinari a fost transformat în atelier de croitorie pentru confecționarea măștilor de protecție. 160 de măști au fost realizate și donate spitalului din localitate. Asociația „Glasul Sufletului“ va continua acțiune de confecționare a măștilor

  „Azi ne-am bucurat enorm când un medic epidemiolog ne-a lăudat măștile pe care le facem și ne-au spus că sunt mult peste ce au primit … Ale noastre sunt cu două straturi de tifon în interior și doua straturi de bumbac exterior și pot respira prin ele (celelalte cu 10 straturi de tifon îi sufocau) lucru probat de noi.

  160 de măști dintre care doar 30 refolosibile au fost donate Spitalului Sf. Ștefan din Rovinari și, spre surprinderea tuturor, au fost bune. Deci, la treabă! Cine dorește să ajute putem face contracte de voluntariat și așa puteți veni la centrul de colectare al Asociației GLASUL SUFLETULUI acum devenit atelier de croitorie pentru fabricarea măștilor refolosibile…“, a transmis Cristina Lia, președintele Asociației.

  „Avem nevoie de AJUTOR“

  Cristina Lia face un apel în continuare la cei care pot ajuta la confecționarea măștilor de care este atâta nevoie în aceste zile: „Deci, dragelor, continuăm confecționarea lor. De aceea, avem nevoie de AJUTOR. Cine are mașini de cusut si se pricepe cât de cât îi rugăm să ne susțină. Noi le croim le dăm un model deja făcut și le aducem la domiciliul celor care doresc să ne ajute doar în Rovinari. Cerințe avem foarte multe, mai ales de la cei de la pază, vânzătoare, bătrâni, copii cu probleme. Toți ne cer ajutorul, dar este greu cu confecționatul mai ales că nu suntem de meserie…dar ne descurcăm, nu ne plângem…“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: