spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesȘefii deconcentratelor din Gorj certați de prefect! Vezi motivul!

  Șefii deconcentratelor din Gorj certați de prefect! Vezi motivul!

  Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, i-a băgat în ședință pe șefii deconcentratelor după ce, la ultima manifestare publică, prin Piața Prefecturii a bătut vântul.

  Dacă în alți ani la astfel de evenimente participau toți factorii de răspundere din Gorj, acum, îi numeri pe degete pe cei care asistă la luări de cuvânt și depuneri de coroane.
  De Ziua Europei, eveniment desfășurat recent în Municipiul Târgu Jiu, doar șeful Finanțelor Publice Gorj a fost prezent la acțiune. Restul șefilor de instituții nu s-au sinchisit să iasă din birou pentru a sta în căldură, pe scările Prefecturii Gorj. Prefectul s-a arătat nemulțumit de lipsa de implicare.

  “Cu părere de rău, vă remarcați prin absență totală! În afară de instituțiile forțelor de ordine, cam toți, restul, sunt absenți. Vă rog să fiți prezenți! Dacă nu se poate ca șefii de instituție să participe, măcar delegați reprezentanți care să răspundă acestor invitații. E vorba despre evenimente reprezentative pentru noi ca județ, ca nație!, a declarat, vizibil iritat, Iacobescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: