spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăSocialSesiune de comunicări ştiinţifice studenţeşti la UCB

  Sesiune de comunicări ştiinţifice studenţeşti la UCB

  UCB-centruFacultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu organizează, în perioada 30-31 martie 2017, cea de-a XI-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice studențești ECOSTUDENT cu scopul de a promova proiectele şi cercetările realizate de studenți.

  Organizarea acestui eveniment științific are la bază considerentul că investiția în capitalul uman este esențială pentru o societate sustenabilă și are drept efect conturarea unor categorii de tineri care să aibă o percepție reală a exigențelor noii societăți. „Facultatea de Științe Economice, în calitate de organizator, și-a propus să ofere cadrul unor dezbateri științifice relevante care vor stimula, cu certitudine, dezvoltarea personală și profesională a studenților și vor genera noi idei de cercetare în domeniul științelor economice. Recunoașterea meritelor și recompensarea efortului depus de tineri în activitățile didactice și de cercetare, constituie o puternică motivație pentru studenți, determinându-i să continue în același mod activitatea profesională, iar pentru ceilalți, colegi sau apropiați, sunt exemple stimulative. În acest sens vor fi oferite de Universitate premii în bani finanțate de Ministerul Educației Naționale. Banca Română pentru Dezvoltare – BRD ne va susține la acest eveniment și va premia cea mai bună lucrare prezentată în cadrul conferinței”, au anunţat reprezentanţii UCB.

  Alături de studenții gorjeni și-au anunțat participarea studenți din centre universitare din Ploiești și Timișoara. Au fost acceptate spre susținere în cadrul sesiunii 33 de comunicări științifice, iar cele mai relevante vor fi publicate în numărul 9 al publicației ECOSTUDENT – revistă de cercetare științifică a studenților economiști, ISSN 2343-7936.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: