spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăSocialSprijin pentru o familie lovită crunt de soartă

  Sprijin pentru o familie lovită crunt de soartă

  O femeie din municipiul Târgu Jiu, care își îngrijește singură fiica grav bolnavă, a primit, ieri, de ziua sa de naștere, dată care coincide și cu Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, un cadou din partea unei persoane care se află în scaunul cu rotile. Nicolae Simionescu, consilier la un cabinet parlamentar, i-a oferit alimente și o sumă de bani. Acesta a fost mișcat de drama pe care o trăiește Maria Ghenea și fiica acesteia, care se află imobilizată într-un scaun cu rotile.
  „Am ales ca în această zi să fiu alături de doamna Maria Ghenea și de fiica ei, Nicoleta, oferindu-le alimentele necesare pentru masa de sărbători. Am ales să fac acest lucru deoarece, de fiecare dată când ajut niște persoane greu încercate de soartă și de boală, simt că îi fac o bucurie mamei mele care mă privește din cer. Din păcate, Nicoleta este complet dependentă de ajutorul mamei sale, care o îngrijește singură de foarte mult timp. Pentru mine, orice părinte de persoana cu dizabilități este un erou datorită eforturilor pe care le depune. Voi face tot ceea ce pot ca viața persoanelor cu dizabilități și a asistenților personali să devină mai ușoară“, a spus Nicolae Simionescu.

  „Niciodată nu m-am gândit să îmi dau fata la stat“

  Cele două ființe locuiesc în zona Iezureni, într-o locuință socială. Maria Ghenea și-a dedicat viața îngrijirii fiicei sale, în vârstă de 21 de ani. Nicoleta s-a născut bolnavă, iar tatăl a părăsit-o la scurt timp. Singura care i-a rămas alături a fost mama sa, care este angajată ca asistent personal. Maria Ghenea se află alături de fiica sa 24 de ore din 24. Salariul pe care îl primește și indemnizația fetei de 500 de lei sunt singurele surse de venit. „Niciodată nu m-am gândit să îmi dau fata la stat, indiferent cât de greu mi-ar fi. Eu la fată nu renunț!“, a spus femeia.

  Donații se pot face în contul RO80CECEC001946261470711 GHENEA MARIA CEC BANK
  De asemenea, cei care doresc pot să o contacteze pe Maria Ghenea la numărul telefon 0762 184 199.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: