spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăSocialTinerii din Gorj pot lua lecții gratuite de teatru, muzică și dans

  Tinerii din Gorj pot lua lecții gratuite de teatru, muzică și dans

  Tinerii din județul Gorj pot lua lecții gratuite de teatru, muzica și dans. Asociația Be Teen derulează proiectul „Cu brațele spre cer”, o inițiativă dedicată tinerilor din județul Gorj. Scopul acestui proiect este de a oferi celor implicaţi oportunități pentru dezvoltarea artistică și creativă.

  ”Prin intermediul acestui proiect, se vor organiza ateliere de teatru, muzică și dans, în perioada 15 septembrie 2023 – 25 noiembrie 2023. Cu sprijinul actorilor Iulian Marinescu și Adi Şerban, aceste ateliere vor constitui o metodă de a explora lumea artei.

  „Cu brațele spre cer” reprezintă prilejul perfect de a crea, împreună cu cei doi actori, un spectacol de teatru de la zero.

  Tinerii din comunitate sunt invitați să se alăture fie ca participanţi pe scenă, fie ca voluntari. Pentru a lua parte la această iniţiativă, doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9EX3EuuzjB5UVppP3HC3OSrLHil_NsXk766axqfGRATe52Q/viewform

  Persoane cu dizabilități, actori într-o piesă de teatru

  Asociaţia Be Teen promovează incluziunea socială, diversitatea, egalitatea şi nediscriminarea, prin urmare din echipă fac parte şi persoane cu dizabilităţi sau persoane care se confruntă cu diferite bariere.

  Proiectul „Cu Brațele Spre Cer” este cofinanțat din bugetul județului Gorj pe anul 2023. Spectacolul rezultat în urma acestui proiect va fi jucat la sfârșitul lunii noiembrie și va reflecta efortul și creativitatea tinerilor implicați.

  ,,Beneficiarii proiectului sunt 20 de copii și tineri cu dizabilități, precum și persoane din centre de plasament”, se arată într-un comunicat de presă.

  Invităm tinerii din județul Gorj să se alăture acestui proiect și să împărtășească pasiunea noastră pentru artă și creativitate. În mijlocul acestei călătorii artistice, descoperim că emoţiile pe care le generăm sunt cele care adaugă un strop de culoare fiecărei zile”, spun reprezentanţii Be Teen.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: