spot_img
22.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesConducerea Spitalul Județean de Urgență apelează la medici din exterior pentru a...

  Conducerea Spitalul Județean de Urgență apelează la medici din exterior pentru a face verificări cu privire la cazul pacientei gravide

  Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu caută soluții după ce doi dintre cei trei medici care fac parte din comisia de cercetare a cazului gravidei din Tismana s-au retras ca urmare a presiunilor făcute. „Căutăm soluții pentru a suplini retragerea celor doi medici din cadrul comisiei“, a spus Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență. 

  Una dintre soluții o reprezintă medicii de la alte spitale. Conducerea Spitalul așteaptă un răspuns de la medici. Mulți se tem de reacția medicului Soare, care, deja, a adus o serie de critici la adresa unor colegi.

  Colegiul Medicilor din România și Poliția Gorj au declanșat, de asemenea, anchete cu privire la acest caz. 

  Medicul Soare susține că nu s-a greșit în cazul pacientei

  Medicul chirurg Claudiu Soare, șeful Secției Chirurgie II, a avut o serie de reacții vehemente în urma declanșării unor verificări cu privire la cazul gravidei operate de eventrație ștrangulată. Medicul consideră că nici el, care era de gardă atunci când femeia a fost internată, și nici ceilalți colegi nu au greșit cu nimic, cu toate că și-au dat seama abia pe masa de operație că aceasta este însărcinată.

  Un reputat medic chirurg, cadru universitar, a precizat că ecografia este o procedură obligatorie în astfel de situații. Pacienta de 35 de ani și fetița nu au avut probleme și au fost externate după câteva zile. 

  Medicul Soare și ceilalți chirurgi au refuzat să mai facă gărzi, după declanșarea scandalului. 

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: