spot_img
22.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăSocialVa începe distribuirea invitațiilor pentru Ziua Persoanelor Vârstnice la Târgu Jiu

  Va începe distribuirea invitațiilor pentru Ziua Persoanelor Vârstnice la Târgu Jiu

  Ziua Persoanelor Vârstnice va fi sărbătorită în municipiul Târgu Jiu prin organizarea unei mese festive pe data de 2 octombrie.

  Primăria Târgu Jiu oferă 3.000 de invitați persoanelor care doresc să participe la Ziua Vârstnicilor. Acestea trebuie să se prezinte pentru a depune o cerere: „De pe data de 25 septembrie începe distribuirea invitațiilor către persoanele de vârsta a treia care doresc să participe la acest eveniment. Ținând cont de numărul mare de solicitări, distribuirea invitațiilor nu se va mai face de la o singură locație, ci de la două, care au fost stabilite împreună cu reprezentanții Direcției de Protecție Socială. Este vorba de spațiul aflat vis-a-vis de clădirea Primăriei, acolo unde se distribuiau ajutoarele sociale, și spațiul de la autogară, unde funcționează sediul Direcției de Protecție Socială, fostul Centru Magnolia. Cele 3.000 de invitații vor fi împărțite în mod echilibrat“, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
  Cei care vor să participe la acest eveniment trebuie să aibă împlinită vârsta de 65 de ani și să aibă domiciliul pe raza municipiului Târgu Jiu.
  Regula după care se vor fi elibera invitațiile va fi „primul venit, primul servit“.

  Cetățenii nu trebuie să mai prezinte o copie a actului de identitate

  Cetățenii care vor solicita eliberarea invitațiilor nu vor mai trebui să prezinte o copie a actului de identitate: „O dată cu modificarea legii, nu mai este nevoie ca cetățeanul să vină cu copie după actul de identitate. Cetățeanul care solicită o invitație vine cu buletinul și la fața locului angajatul primăriei îi eliberează acea solicitare pentru a fi completată în vederea emiterii invitației“, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: