spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăNews AlertVezi ce evenimente vor avea loc cu ocazia zilelor de 1 şi...

  Vezi ce evenimente vor avea loc cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie!

  Primăvara începe cu surprize pentru reprezentatele sexului frumos din Târgu-Jiu. Acestea se vor putea bucura de o serie de evenimente dedicate lor, organizate de Direcția de Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

  Miercuri, 1 martie, artiștii Cvartetului „Accente” le vor oferi doamnelor și domnișoarelor un spectacol de muzică clasică ce va avea loc la ora 12:00, în fața Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. Reprezentantele sexului frumos, prezente la eveniment, vor primi felicitări și mărțișoare din partea organizatorilor. Marți, 7 martie, începând cu ora 18:00, Orchestra de Cameră a Filarmonicii „Oltenia” va susține un impresionant concert festiv în sala mare de evenimente de pe Insulița Jiului. Invitații se vor delecta cu arii celebre de Wolfgang Amadeus Mozart, Johannes Brahms sau Peter Warlock, iar doamnelor și domnișoarelor le vor fi oferite flori. Intrarea se face pe bază de invitație, acestea putând fi ridicate de la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu (Strada Crișan Nr. 3) sau de la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu (Centrul pentru Informarea Cetățenilor).
  afis 1 - 8 martie

  De asemenea, Primăria Municipiului Târgu-Jiu va acorda şi facilități pentru doamnele și domnișoarele din oraș. „Cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie, acestea vor putea să circule gratuit cu mijloacele de transport în comun ale Societății Transloc, iar șoferițele vor putea folosi parcările din municipiu fără a achita taxă de parcare”, a precizat Loredana Covei, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: