spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăSocialZeci de persoane aflate în scaunul cu rotile au participat la un...

  Zeci de persoane aflate în scaunul cu rotile au participat la un concurs inedit


  Un concurs inedit a avut loc loc duminică, 18 septembrie, pe bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, în fața sediului Primăriei.

  Aproximativ 20 de persoane cu dizabilități aflate în scaunul cu rotile au făcut echipă cu persoane sănătoase, care au împins căruciorul, pe un traseu de câteva sute de metri.

  „Ne-am simțit extraordinar. Nici nu ne închipuiam că poate să fie așa. Au fost peste 40 de participanți, persoane sănătoase și aflate în scaunul cu rotile, dar și un număr mare de voluntari, care să ne ajute la organizare, inclusiv să-i împingă pe cei aflați în scaunul cu rotile. Și-au dorit foarte mult să participe inclusiv părinții unor copii, care să fie alături de ei la cursă și să împingă împreună o persoană aflată în scaunul cu rotile, pentru a simți pe pielea lor cum este să ajuți și să fi empatic și să fi alături de cei careu au nevoie“, a spus Roxana Pistol, președintele asociației „Be Teen“, care a organizat acțiunea. Acest ONG a beneficiat de o finanțare din partea Consiliului Județean Gorj, pentru desfășurarea acestei competiții.

  Cine sunt câștigătorii competiției

  Georgiana Andrițoiu a ocupat locul I la cursa Infinit Race. Aceasta a făcut echipă cu Cosmin Pisc. Andrei Crăciun și partenerul său Bogdan Horhoianu s-au clasat pe locul II, iar locul III a fost ocupat de către echipa formată din Robert Gavrilescu și Radu Buțu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: