spot_img
20 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăSocialZi importantă pentru o instituție din Gorj

  Zi importantă pentru o instituție din Gorj

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj a împlinit 25 de ani de activitatea. Conducerea instituției susține că momentul este atât un prilej aniversar cât și unul de reflecție și evaluare a activității din cadrul Agenției.

  „ANOFM și implicit AJOFM GORJ, au împlinit 24 de ani de activitate, prilej care îmi oferă posibilitatea de a transmite un mesaj de angajament către toți beneficiarii serviciilor noastre, atât persoanelor în cautarea unui loc de muncă, cât și angajatorilor, prin care va asigur că, în continuare, personalul AJOFM GORJ va fi la dispoziția dumneavoastră, conștient fiind de necesitatea oferirii unor servicii de calitate.
  Momentul aniversar este deopotrivă unul de reflecție și evaluare, dar și de proiecție, cu atât mai mult că, în ultimii 3 ani, am răspuns unor provocări fără precedent în istoria instituției noastre, făcând eforturi deosebite pentru implementarea pachetului de acte normative adoptate de Guvern, atat în perioada de pandemie cât și post-pandemie, sprijinind prin multiple facilități atât angajatorii și angajații acestora, cât și șomerii, fiind evitate astfel concedierile masive de personal.
  Mulțumesc dragi colegi pentru implicare și pentru eforturile deosebite depuse, mulțumesc colaboratorilor, reprezentanților mass media, clienților noștri, atât șomeri cât și angajatori, pentru încrederea acordată și vă asigur, în continuare, de aceeași deschidere, transparență și promptitudine în soluționarea problemelor!
  La Multi Ani ANOFM!
  La Multi Ani AJOFM GORJ!
  La Multi Ani tuturor colegilor din Serviciul Public de Ocupare”, a transmis directorul, Romeo Chiriac.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: