spot_img
27.7 C
Târgu Jiu
marți, iulie 23, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal a universității din Târgu Jiu se va bate pentru...

  Echipa de handbal a universității din Târgu Jiu se va bate pentru promovare în Liga Zimbrilor

  Handbaliștii universitari gorjeni au obținut calificarea în play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor.

  „Duminică, 11.12.2022, în Sala Sporturilor „Ioan Mora” din Sânnicolau Mare, în ultima etapă a sezonului regulat al Diviziei A, Seria C, handbaliștii universitari gorjeni au obținut calificarea în play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor, chiar dacă au fost învinși de echipa locală cu scorul de 30-28 (17-15).

  A fost un meci extrem de echilibrat, dată fiind importanța lui în stabilirea ierarhiei finale, însă, la sfârșitul acestuia, băieții noștri au obținut o calificare meritată.
  Această calificare este încununarea unui sezon foarte bun făcut de handbaliștii noștri coordonați excelent de cuplul de antrenori A.Gorun – B. Chepea.
  Pentru echipa noastră au marcat: A. Druga (11), A.Manole cpt. (7), G. Constantinescu (7), V. Mladin (2) și V. Bondoc (1).
  Excepțională evoluția portarului nostru de azi, Bogdan Motoi, celălalt portar al nostru, Adi Radulescu, fiind absent motivat de la meci.
  Dedicăm calificarea de azi, tuturor colaboratorilor, dar și celor care au fost alături de noi“, a transmis Virgil-Ion Popovici, directorului Clubului sportiv universitar.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!