spot_img
20.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportAdrian Mutu criticat pentru plecarea de la Rapid: „E disperat după bani” 

    Adrian Mutu criticat pentru plecarea de la Rapid: „E disperat după bani” 

    Adrian Mutu a luat decizia de a părăsi Rapid București pentru a antrena echipa Neftchi Baku din Azerbaidjan, iar decizia sa a fost primită cu critici de Florin Prunea. Fostul internațional român s-a declarat profund dezamăgit de alegerea făcută de „Briliant”.

    Decizia lui Mutu de a antrena Neftchi Baku în Azerbaidjan a stârnit controverse în fotbalul românesc, mai ales că Rapid adusese deja mai mulți jucători la cererea sa. Florin Prunea a reacționat la vestea plecării lui Mutu de la Rapid și s-a arătat dezamăgit de situația creată.

    „Pentru Mutu, Rapidul devenise o corvoadă. Nu e ușor să iei 7 goluri de la Slavia, de la Farul. Îl vedeam cu capul în pământ la stadion. Nu cred că putea să mai stea acolo. A apărut această ofertă, dar e un pas în spate pentru el. Dacă nu câștiga cu FCSB, pleca de atunci. Ce s-a întâmplat acum, după ce a plecat, e clar că voiau toți să scape de el. Pentru Mutu e un pas în spate. Să lași Rapid pentru Neftchi Baku? E jenant. Cred că cine va dori să îl angajeze în România, se va gândi de două ori. E un antrenor tânăr disperat după bani, eu așa îl văd. Pleacă pe ușa din spate.” a fost mesajul lui Florin Prunea, potrivit Digisport.

    Echipa Rapid București rămâne fără antrenor înainte de începerea sezonului, dar conducerea clubului din Giulești a găsit deja un înlocuitor pentru Mutu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: