spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăSportAtleta Alina Eremia, pe podium cu echipa, la competiția Wizz Air Bucharest...

    Atleta Alina Eremia, pe podium cu echipa, la competiția Wizz Air Bucharest International Half Marathon by Constantina Diţă

    Atleta Alina Eremia a luat startul, duminică, 23 aprilie, în campionatul Național de Semimaraton, competiție care a fost inclusă în cadrul reuniunii atletice Wizz Air Bucharest International Half Marathon by Constantina Diţă. Alina Eremia a urcat pe podium, pe locul 3 cu echipa de senioare, iar la individual a terminat cursa pe locul 4. 

    Sportiva cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de antrenorul Ion Bură, a contribuit din plin la clasarea echipei din Gorj, pe locul 3 pe echipe la senioare. La individual, Alina Eremia a terminat cursa pe locul 4 în clasamentul general, sportiva noastră fiind foarte aproape să termine cursa pe podium. Chiar și în aceste condiții, Alina Eremia ne-a declarat că este mulțumită de rezultatele obținute în puternica reuniune atletică de la București. Alina Eremia a urcat pe podium alături de Andreea Chivoiu, Mihaela Cepoi și Elena Bărăitaru. Sunt mulțumită de rezultatele pe care le-am obținut astăzi. A fost un traseu frumos. Data viitoare voi da tot ce pot pentru a termina cursa pe podium la OPEN”, a spus atleta Alina Eremia.

    Traseul, conceput special de campioana olimpică Constantina Diţă

    Traseul ediţiei din 2023 este certificat World Athletics Label şi a fost conceput special de campioana olimpică Constantina Diţă pe o zonă plată, rapidă, care să ofere oportunitatea atleţilor profesionişti de a stabili recorduri personale competitive.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: