spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a fost învinsă de către SCM...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a fost învinsă de către SCM U Craiova

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a cedat, duminică, 23 aprilie, pe teren propriu, în fața echipei SCM U Craiova, scor 22-27. Meciul a contat pentru etapa a-22-a din Liga Florilor.

    Angela Pușcaș, cu 4 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre. Echipa lui Liviu Andrieș rămâne la cota 22 de puncte acumulate în acest sezon și este pe locul 10 în clasament.

    Aproape 1000 de spectatori au venit în Sala Sporturilor pentru a asista la meciul dintre CSM Târgu Jiu și SCM U Craiova. Au urmărit un duel aprig, câștigat de echipa oaspete. A fost un meci în care echipa din Bănie, mânată și de dorința de revanșă, după cele două înfrângeri din acest sezon, a dominat meciul și a fost în permanență la conducere pe tabela de marcaj. Echipa lui Liviu Andrieș, măcinată de accidentări, dar și alte probleme medicale, a încercat să țină aproape de echipa oaspete, dar nu a mai reușit și a treia victorie din acest sezon în fața Craiovei. O altă veste proastă în urma acestui meci este și accidentarea suferită de Alexandra Gavrilă. În urma unui duel pe semicercul advers, coordonatorul de joc al CSM Târgu Jiu s-a accidentat la gleznă și-a părăsit terenul. Alexandra Gavrilă nu a mai revenit pe teren. Aceasta a suferit o entorsă și va lipsi câteva săptămâni.

    Andrieș: „Poate ne-am văzut cu sacii în căruță și am lăsat-o mai moale“

    Antrenorul CSM Târgu Jiu, Liviu Andrieș, a vorbit la conferința de presă despre motivele care au dus la această înfrângere, dar și despre accidentarea Alexandrei Gavrilă: „Dezamăgirea noastră, ca bancă tehnică, după acest meci, este strict legată de atitudine și de determinare, pentru că noi prin aceste două aspecte am reușit în acest campionat. Poate ne-am văzut cu sacii în căruță și am lăsat-o mai moale, iar acest lucru ne costă. Vacanța competițională se pare că nu ne-a prins bine deloc. Îmi pare rău și le cer scuze suporterilor, care au venit, din nou, în număr mare să ne susțină. Sper să remontăm și să revenim la forma de dinainte de aceste ultime 3 meciuri.

    Având în vedere că am câștigat două meciuri în fața lor, ne gândeam că va fi un meci mai ușor. Eu eram sigur că vor veni mai motivate și așa a fost. Ne așteptam să arătăm o altă față. Atitudinea noastră a lăsat de dorit. S-au apărat foarte bine și știam că sunt în creștere de formă. Eram într-o formă bună înainte de vacanță și a fost mai dificil să ne revenim“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: