spot_img
Altele
    AcasăSportBaschetbalistul israelian Noam Weinberg și-a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu

    Baschetbalistul israelian Noam Weinberg și-a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu

    Baschetbalistul israelian Noam Weinberg și-a prelungit angajamentul cu CSM Târgu Jiu! Oficialii clubului gorjean au ajuns la o înțelegere cu sportivul în vârstă de 24 de ani, care deține și cetățenia română. Noam va evolua și în sezonul 2023-2024 pentru gruparea gorjeană. 

    Jucătorul israelian cu origini românești a ajuns la Târgu Jiu la începutul anului 2023. Noam a semnat la vremea acea un angajament valabil până la finalul sezonului 2022-2023, cu opţiune de prelungire pe încă un an, dacă echipa va rămâne în Liga Națională. Cum CSM Târgu Jiu a avut un final de campionat senzațional, în care a reușit să se salveze de la retrogradare și chiar să ocupe poziția a 12-a în clasament, Noam Wienberg a decis să rămână la Târgu Jiu și și-a activat opțiunea de prelungire a contractului.

    Jucător de poziţie 4-3, Noam Weinberg s-a integrat destul de repede în angrenajul echipei din Târgu Jiu, iar evoluțiile sale din finalul campionatului au ajutat clubul gorjean la îndeplinirea obiectivului. În cele 18 meciuri jucate în sezonul 2022-2023 la CSM Târgu Jiu, Noam a avut o medie de aproape 5p marcate pe meci, dar și o medie 4 recuperări pe meci.

    Baschetbalistul de 24 de ani și-a făcut debutul la seniori în tricoul israelienilor de la Bnei Herzliya în stagiunea 2021-2022. În prima ligă din Israel, Noam Weinberg a evoluat și pentru Maccabi Next Urban Haifa. Din Israel, Noam a trecut în campionatul Austriei, unde a evoluat pentru BK Klosterneuburg IMMOunited Dukes, până la începutul anului 2023, când a ales să vină în România, la CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: