spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăSportCât costă biletele la meciul FCU 1948 - FCSB, disputat la Târgu...

  Cât costă biletele la meciul FCU 1948 – FCSB, disputat la Târgu Jiu

  Autoritățile au pus în vânzare biletele de la meciul FCU 1948 – FCSB, partidă care se va disputa pe stadionul de la Târgu Jiu, pe 16 iulie. Prețurile variază, în funcție de zonă, de la 10 la 80 de lei.

  Biletele pot fi achiziționate online, accesând link-ul https://www.eventim.ro/ro/bilete/fc-u-craiova-1948-sezon-2023-2024-targu-jiu-stadionul-municipal-constantina-dita-615332/event.html

  De asemenea, suporterii vor putea să își cumpere tichete pentru meci de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, amplasată în incinta arenei Constantina Diță, programul acestuia urmând a fi comunicat în curând.
  Copiii până la 12 ani au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului FCU 1948.
  Prețurile biletelor sunt următoarele:
  VIP: 80 RON
  Tribuna I: 30 RON
  Tribuna II: 20 RON
  Peluza II (Peluza Sud): 10 RON
  Peluza I (oaspeți): 10 RON
  Peluza I: 10 RON
  Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON, iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.
  „În municipiul nostru sunt foarte mulți fani ai ambelor echipe, dar și iubitori ai fotbalului care nu vor să rateze un astfel de eveniment. Suporterii Științei vor avea posibilitatea de a-și achiziționa produse cu însemnele clubului din Bănie chiar în incinta stadionului din Târgu Jiu, acolo unde va fi amplasat un magazin mobil”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Cei care au bilete cumpărate online trebuie să le păstreze în format PDF, să încadreze codul de bare pe ecran și, eventual, să mărească luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie.

  Mai multe detalii pot fi obținute aici:

  https://fcuniversitatea.ro/bilete-disponibile-pentru-derby-ul-cu-fcsb/?fbclid=IwAR2Z50-PunJPIaD9Ck0nid2JQu65_csl8KULrJKdSx_d1UtqNQ_TG5v-eLI

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: