spot_img
11.7 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportCe spune un cunoscut antrenor român din Elveția despre fotbalul nostru

    Ce spune un cunoscut antrenor român din Elveția despre fotbalul nostru

    Antrenorul Adrian Ursea a declarat pentru publicația Le Matin că România este o echipă în căutarea unei direcții, discutând despre provocările fotbalului românesc în ziua în care „tricolorii” se vor întâlni cu Elveția în Grupa I a preliminariilor EURO 2024. Cuvintele folosite de antrenor nu sunt deloc măgulitoare pentru România.

    Le Matin amintește de victoria Elveției cu 4-1 împotriva României în faza grupelor Cupei Mondiale din 1994. Potrivit lui Adrian Ursea, echipa națională actuală a României este departe, departe de cea din 1994. El a fost jucător și antrenor la mai multe echipe din Țara Cantoanelor și în prezent pregătește echipa Etoile Carouge în liga a treia.

    „Au fost multe probleme în fotbalul românesc. Dezorganizare, corupţie în campionat, o luptă pentru putere în federaţie, cu un preşedinte în funcţie foarte contestat, o lipsă de competenţă la toate nivelurile. De fapt, există doar iniţiative personale care ajută fotbalul românesc, ca academia lui Hagi, dar ea formează jucători mai ales de nivel naţional, nu mai buni”, a spus Ursea.

    Confruntarea Elveția – România are loc în această seară la Stadionul Swissporarena din Lucerna, începând cu ora 21:45.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: