spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăSportCel mai mare turneu de tenis din țară destinat juniorilor, la Târgu...

    Cel mai mare turneu de tenis din țară destinat juniorilor, la Târgu Jiu

    Cel mai mare turneu de tenis din țară, destinat juniorilor, are loc la Târgu Jiu în perioada 28 aprilie- 2 mai. Turneul este organizat de Florin Mergea Tennis Academy, sub egida Federației Internationale de Tenis și Federației Romane de Tenis, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj.

    Zeci de tineri străini, jucători de tenis, s-au înscris în etapa de calificări a Turneului internațional de Juniori organizat la Târgu Jiu de Florin Mergea Tennis Academy. Acesta este cel mai important eveniment tenisistic destinat juniorilor desfășurat în România anul acesta, competiția făcând parte din circuitul mondial al juniorilor, fiind dotat cu 200 de puncte ITF Juniors.

    „Anterior, turneul fusese organizat la Oradea, iar anul acesta licența de organizare a fost obținută de Florin Mergea Tennis Academy. Datorită interesului foarte mare din rândul juniorilor tenismeni va fi organizat și un turneu de precalificări, în perioada 28-29 aprilie aprilie. Între 30 aprilie-1 mai au loc meciurile de calificare, iar în perioada 2-6 mai pe teren vor fi jucătorii calificați în tabloul principal. Circa 80 de procente dintre jucătorii înscriși în competiție sunt străini și provin din China, Brazilia, Australia, Statele Unite ale Americii și Europa. Florin Mergea Tennis Academy va avea, cu siguranță, câte un reprezentant pe fiecare tablou principal la fete Alesia Breaz, iar la băieți Călin Știrbu, plus alți patru reprezentanți în calificări“, se arată într-un comunicat de presă.

    „Ne dorim ca în viitor să creăm o tradiție cu acest eveniment“

    „Ne dorim ca în viitor să creăm o tradiție cu acest eveniment care ne pune pe harta tenisului mondial, ne promovează frumosul oraș și județ, contribuind la dezvoltarea economica și turistică a zonei”, spune tenismenul Florin Mergea, fondatorul Florin Mergea Tennis Academy.
    Florin Mergea Tennis Academy a fost înființată in anul 2022 de către tenismenul originar din Târgu Jiu, Florin Mergea și este una dintre cele mai bune școli de tenis din România. Florin Mergea este medaliat cu argint la jocurile Olimpice de la Rio și fost număr 7 mondial la dublu ATP si vicecampion mondial la dublu in 2015.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: