spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu a dat o replică solidă echipei campioane

    CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă echipei campioane

    CSM Târgu Jiu a pierdut, miercuri, 18 septembrie, la mare luptă duelul cu echipa campioană a României, CSM București, scor 25-28. Meciul a contat pentru etapa a 4-a din Liga Florilor Mol și a avut loc în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

    Helena Paulo Gilda Simao a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 11 goluri.

    La începutul meciului, Cristina Neagu, care și-a anunțat retragerea, a fost premiată de către reprezentanții clubului târgujian.

    Jucătoarele de la CSM Târgu Jiu au pus mari probleme echipei campioane. Astfel, CSM Târgu Jiu a condus, în prima repriză, chiar și la patru goluri diferență, 9-6.

    Experiența și valoarea jucătoarelor adverse, unele dintre ele campioane mondiale și europene, și-au spus cuvântul, iar echipa oaspete a reușit să se impună.

    „Trebuie să gândim pozitiv și să spunem că astăzi ne-am luat la trântă cu ele și cred că am făcut-o mai bine decât în meciul cu Rapid București. Toată echipa s-a ridicat astăzi la nivelul celor de CSM București și le felicit pe fete și cred că și iubitorii de handbal din Târgu Jiu au fost încântați de ceea ce au văzut”, a spus antrenorul Liviu Andrieș.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!