spot_img
17 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 27, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu a fost învinsă greu în deplasare de CSM București

    CSM Târgu Jiu a fost învinsă greu în deplasare de CSM București

    Echipa feminină de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 11 mai, în deplasare, scor 27-30, duelul cu echipa campioană a României, CSM București. Meciul a contat pentru etapa a 24-a din Liga Florilor. 

    Fără complexe, în fața unui colos al handbalului românesc, CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă liderului la zi din Liga Florilor și viitoarea campioană a României, CSM București. A fost un meci în care gruparea bucureșteană și-a folosit toate vedetele pentru a-și trece în cont victoria. Chiar și în aceste condiții, meciul a fost unul strâns în cea mai mare parte a sa, cu câteva momente în care campioana s-a desprins pe tabelă, dar de fiecare dată echipa lui Liviu Andrieș și Andrei Enache a revenit în joc.

    Liviu Andrieș, antrenorul CSM Târgu Jiu, a spus că meciul a fost un test foarte bun pentru elevele sale: „A fost un meci bun, în care nivelul nostru de joc a fost foarte ridicat și pot spune că sunt foarte mulțumit de modul în care ne-am exprimat, de atitudine și de implicare, dar și de faptul că fetele nu au avut nici un complex în fața unor jucătoare de top. Acum trebuie să luăm ce a fost bun din acest meci și să ne concentrăm toată atenția către meciul de miercuri, cu Dacia Mioveni, unul extrem de important pentru echipa noastră”.

    CSM Târgu Jiu este acum pe locul 11 în Liga Florilor și este obligată să câștige meciul cu Dacia Mioveni, pentru a evita locurile de baraj. Partida cu Dacia Mioveni se dispută miercuri, 15 mai, de la ora 17.30.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!