spot_img
11.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu a obținut o victorie importantă în Liga Florilor

    CSM Târgu Jiu a obținut o victorie importantă în Liga Florilor

    CSM Târgu Jiu a înregistrat joi, 11 ianuarie, o victorie extrem de importantă în Liga Florilor în fața echipei Dacia Mioveni, scor 26-19, la capătul unui meci pe care l-a dominat fără probleme. Meciul a contat pentru etapa a 12-a din Liga Florilor.

    În așteptarea meciului cu Costa del Sol Malaga, din Grupa D EHF, CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie extrem de importantă în Liga Florilor, pentru îndeplinirea obiectivului, de menținere în Liga Florilor.

    Coordonate excelent din teren de Maria Gavrilă Frățilescu, cea mai bună marcatoare a echipei noastre în acest meci, cu 6 reușite, CSM Târgu Jiu a obținut un succes care va cântări foarte mult în economia finală a clasamentului, așa cum ne-a declarat imediat după meci antrenorul Liviu Andrieș: „A fost un meci pe care l-am controlat în totalitate, chiar dacă nu am făcut cel mai bun joc al nostru. Este o victorie extrem de importantă pentru economia finală a clasamentului și pentru tot ceea ce urmează”.

    Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a făcut un salt de două locuri în clasament, la capătul unui meci pe care l-a controlat în totalitate și pe care l-a câștigat la o diferență confortabilă, de +7 pe tabelă, care nu mai lasă loc de comentarii, scor 26-19.

    „Acum trebuie să ne recuperăm foarte repede, iar de mâine toată atenția noastră va fi îndreptată către meciul cu Malaga de duminică, de la care vrem sa obținem primele noastre puncte în grupele EHF”, a declarat imediat după meci antrenorul gorjean.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: