spot_img
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu a terminat la egalitate în primul meci de pregătire

    CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate în primul meci de pregătire

    Echipa feminină de handbal CSM Târgu Jiu a disputat sâmbătă, 29 iulie, pe teren propriu, primul meci de pregătire din această vară. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a terminat la egalitate, scor 25-25, cu SCM U Craiova. La pauză, echipa noastră conducea cu 15-11 pe tabelă, însă a pierdut victoria printre degete, Craiova reuşind să egaleze în ultima secundă de joc.

    Câteva sute de suporteri au fost prezenți în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, la primul meci amical al CSM Târgu Jiu. Cei prezenți la sală au avut parte de un meci disputat, cu reuşite spectaculoase şi răsturnări de situație pe tabela de marcaj. CSM Târgu Jiu nu s-a putut baza pe câteva jucătoare de bază: Angela Puşcaş, convocată la naţionala de senioare a României, Ana Ciolan şi Laura Moldovan, care au acuzat mici probleme medicale, dar şi  Ira Zinatullina, aflată în perioada de recuperare. La CSM Târgu Jiu şi-au făcut debutul 5 dintre cele 6 jucătoare aduse în această vară: Andreea Mihart, Teodora Popescu, Simone Bohme, Sabrina Lazea şi Andreea Chetraru. Laura Moldovan, sosită la Târgu Jiu în această vară, nu a evoluat în acest meci. Ea a acuzat mici probleme medicale şi a fost menajată de staff-ul tehnic.

    Liviu Andrieş a rulat în meciul cu Craiova tot lotul avut la dispoziţie. Iată ce a declarat antrenorul Liviu Andrieş după primul meci de verificare al grupării gorjene. „Ne așteptam să avem fluctuații în evoluția noastră. Este clar că suntem pe drumul bun. Am început destul prost jocul, dar ne-am revenit. NU am gestionat bine finalul. Le-am dat minute tuturor fetelor și așa vom face la toate jocurile de pregătire care urmează. Toată lumea trebuie să aibă minute, să prindă încredere, pentru a ne edifica asupra echipei de bază. Avem foarte multe competiții în care suntem angrenați și trebuie să avem un lot competitiv pe toate posturile. Sper ca, de la meci la meci, să ne consolidăm relațiile de joc, pentru că sunt cinci jucătoare noi care vin în sistemul nostru și va trebuie să se adapteze și să le facem să înțeleagă ceea ce ne dorim noi de la ele.“

    PROGRAM MECIURI AMICALE

    În perioada 3-5 august, CSM Târgu-Jiu va organiza un puternic turneu amical la Târgu Jiu, la care participă Dunărea Brăila, Măgura Cisnădie și Știința București. În perioada 10-12 august, CSM Târgu Jiu se va deplasa la Craiova, pentru un alt turneu amical, unde vor participa SCM U Craiova, Gloria Buzău și o echipă din afara țării. În 18-19 august va urma o dublă de pregătire cu CSM Deva, la Târgu Jiu.

    SUPERCUPA ROMÂNIEI

    Cu o săptămână înainte de debutul noii ediții de Liga Florilor, pe 26-27 august, CSM Târgu Jiu va participa la SuperCupa României. Echipa lui Liviu Andrieș va juca din nou, cu un trofeu pe masă, SuperCupa României. Turneul va alinia la start echipele CSM Târgu Jiu, CSM București, Rapid București și Dunărea Brăila. Vor fi primele partide oficiale din sezonul 2023-2024.

    Sezonul competițional este programat să demareze pe data de 31 august. Conform site-ului FRH, CSM Târgu Jiu va debuta, în deplasare, cu Gloria Bistrița. Gorjencele vor juca primul meci pe teren propriu în etapa a-2-a, contra SCM Râmnicu Vâlcea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: