spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, în fața celor mai dificile meciuri

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, în fața celor mai dificile meciuri

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu se află în fața celor mai dificile meciuri, care vor decide rămânerea în prima ligă. Echipa noastră începe seria meciurilor decisive pentru menținerea în Liga Națională pe teren propriu. Primul meci se va disputa marți, 9 aprilie, iar cel de-al doilea meci va avea loc joi, 11 aprilie.

    Ambele partide vor începe la ora 19.00. Jucătorii lui Kresimir Basic sunt conectați la importanța partidei și speră ca publicul să vină alături de echipă.

    Sala Sporturilor din Târgu Jiu este, în această săptămâna, gazda primelor două partide ale seriei de play-out dintre CSM Târgu Jiu și CSM Galați. Gruparea gorjeană pornește cu prima șansă în seria cu echipa lui Florin Nini. Echipa noastră beneficiază de avantajul terenului propriu, după ce a terminat pe locul 2 în Grupa 11-12, în timp ce gălățenii au încheiat pe locul 7. În plus, gorjenii au câștigat în fața gălățenilor de două ori în acest sezon. Chiar și în aceste condiții, meciurile se anunță a fi destul de dificile, dar gorjenii și-au luat toate măsurile de siguranță pentru a începe cu dreptul seria. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic sunt conectați total la importanța celor două meciuri din această săptămână.

    „Mă aștept să jucăm mult mai tare, mai agresiv“

    Unul dintre cei mai buni jucători din angrenajul grupării gorjene, americanul Dimitrius Underwood, este conștient de importanța celor două partide. Baschetbalistul american mizează pe o apărare agresivă, care poate fi cheia acestor partide, dar și pe suportul fanilor gorjeni. Underwood a rămas impresionat de modul în care suporterii gorjeni au susținut echipa în momentele foarte importante din acest sezon, cel mai recent exemplu fiind meciul cu Vâlcea: „Cred că suntem pregătiți. Mă aștept să jucăm mult mai tare, mai agresiv. Cu toții cunoaștem importanța acestor meciuri. Au jucători noi, astfel că ne așteptăm să formeze o echipă mai bună decât cea pe care am întâlnit-o în prima parte a sezonului. Trebuie să fim focusați. Fanii sunt foarte importanți, pentru că în meciul cu Vâlcea au făcut o atmosferă incendiară și ne-au împins de la spate. Este un meci important pentru noi toți, pentru club, pentru oraș, astfel că toată lumea trebuie să fie la înălțime. Cu siguranță, apărarea va fi una dintre cheile acestui meci, în același timp, trebuie să jucăm ca într-un meci capital, trebuie să rămânem uniți, indiferent de ce se va întâmpla și va trebui să luăm fiecare acțiune în parte”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: