spot_img
12.5 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, surclasată de CSO Voluntari

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, surclasată de CSO Voluntari

    Târgu Jiu a pierdut confruntarea cu CSO Voluntari, scor 64-100, într-un meci care a contat pentru etapa a 17-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. În faza a doua a campionatului, baschetbaliștii gorjeni vor evolua în play-out.

    Dimitrius Underwood a fost din nou cel mai bun marcator al grupării gorjene, cu 20 de puncte reușite în fața echipei din Voluntari.

    Într-un meci cu miză mai mult pentru formația gorjeană, care în cazul unei victorii în fața Voluntariului păstra șanse la calificarea în Top 10, gorjenii au jucat de la egal la egal cu echipa vizitatoare doar în prima repriză, care a fost una extrem de echilibrată. După pauza mare, gorjenii nu au mai putut ține ritmul, iar oaspeții, care au excelat la aruncările de 3 puncte, au reușit să se impună cu 100-67.

    CSM Târgu Jiu a început meciul cu următorul ”5”: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood, Noam Weinberg, Ethan Wright, Jalen Dupree.

    Kresimir Basic: „Am prins o zi foarte proastă“

    Antrenorul echipei CSM Târgu Jiu, Kresimir Basic, a spus că echipa sa a practicat un nivel bun al jocului doar în primele două reprize: „Am făcut un baschet bun timp de 25 de minute, însă de la o liberă ratată am primit șase aruncări de șase puncte și este pentru prima dată în acest sezon în care echipa a căzut și s-a destrămat și nu a mai continuat să facă un baschet bun. Am prins o zi foarte proastă și indiferent cine a intrat de pe bancă nu a reușit să fie la înălțime“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: