spot_img
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, umilită pe teren propriu

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, umilită pe teren propriu

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a fost umilită pe teren propriu.  Formația gorjeană a  pierdut meciul 2 din seria de play-out a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95, cu CSM Focșani, scor 86-110. După două partide disputate la Târgu Jiu, scorul este egal în acest moment, 1-1. Seria se mută acum la Focșani, acolo unde se vor disputa două partide, pe 30 aprilie și 2 mai. 

    CSM Târgu Jiu a înregistrat o înfrângere usturătoare, nu doar prin prisma diferenței de scor de pe tabelă, de 24 de puncte, ci mai ales prin numărul imens de puncte primite pe teren propriu, 110 puncte încasate. „A fost o seară neagră pentru baschetul gorjean, o seară în care suporterii gorjeni au venit la sală să susțină echipa, convinși că vor vedea un nou succes al favoriților, așa cum s-a întâmplat miercuri seara. Suporterii au fost convinși că baschetbaliștii lui Kresimir Basic au învățat ceva după meciul de miercuri, atunci când au făcut o primă repriză extrem de slabă, dar și-au revenit miraculos după pauză și-au reușit victoria. ”Rețeta” nu a mai funcționat în această seară. Până la un punct, meciul din această seară a semănat ca două picături de apă cu ceea ce s-a întâmplat miercuri. Același început slab de meci pentru echipa gorjeană, cu o primă repriză dominată copios de formația vizitatoare. La fel ca în prima partidă, baschetbaliștii gorjeni au început în forță repriza secundă, când s-au apropiat pe tabelă, doar că la un moment dat ceva s-a rupt în jocul echipei noastre. Istoria nu s-a mai repetat, gorjenii nu au mai avut forța să întoarcă rezultatul, așa cum s-a întâmplat în partida precedentă“, se arată pe site-ul CSM Târgu Jiu

    Dacă pe fază ofensivă lucrurile au stat ceva mai bine, echipa noastră reușind peste 80 de puncte, apărarea a fost ca și inexistentă în acest meci, oaspeții reușind să marcheze, din nou, din toate pozițiile. Practic, aici s-a făcut diferența, pe faza defensivă, capitol la care gorjenii au fost total depășiți de situație. La toate acestea se adaugă inspirația vizitatorilor la aruncările de 3 puncte, un alt capitol dominat autoritar de echipa din Focșani, dar și seara absolut fantastică pe care a prins-o americanul Brown Sherwood, care a reușit să înscrie 41 de puncte!

    Antrenorul oaspeților a recunoscut la conferința de presă că echipa sa a prins o seară fantastică, dar și pe fondul unui joc slab pe apărare al gorjenilor. Chiar dacă echipa sa a câștigat lejer acest meci, Mihai Petruț, principalul de la Focșani, consideră că CSM Târgu Jiu este în continuare favorita acestei serii, în condițiile în care are o serie de jucători de bază accidentați, iar CSM Târgu Jiu are o rotație mai lungă.

    Afectat de ceea ce s-a întâmplat pe teren, Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene, prezent la conferința de presă, și-a cerut scuze față de suporterii gorjeni pentru modul în care s-a prezentat echipa la acest meci și anunță că vor urma câteva decizii drastice în perioada imediat următoare.

    Kresimir Basic: „A fost cel mai slab meci din cariera mea de antrenor“

    Kresimir Basic, antrenorul CSM Târgu Jiu, a spus că jucătorii nu au avut atitudine și se cred în vacanță: Jucătorii au evoluat fără atitudine, fără pic de orgoliu. Unii dintre ei se cred deja în vacanță. Îmi cer scuze față de fanii care au venit la acest meci. A fost cel mai slab meci din cariera mea de antrenor. Trebuie să rezolvăm această situație, nu trebuie să luăm decizii importante la cald. Trebuie să terminăm cu bine această serie și vom vedea cum putem rezolva problemele. Este jenant. Acum două luni jucam un baschet bun, acum primim peste 100 de puncte. Nu putem spune că avem prima șansă, pentru că nu jucăm nimic în acest moment. Și pentru mine este o situație nouă, trebuie să vorbim cu conducerea, să ne gândim ce e de făcut. Dacă nu ne schimbăm atitudinea, degeaba mergem la Focșani. Nimeni nu este deasupra clubului, toți trebuie să înțelegem asta, personal îmi e rușine de cum ne-am prezentat. Dacă se consideră că eu sunt problema, sunt gata să demisionez, să-mi asum orice decizie”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: