spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 18, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal CSM Târgu Jiu, învinsă într-un meci amical

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu, învinsă într-un meci amical

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu a disputat, miercuri, o partidă amicală cu CSO Filiași, în care echipa oaspete s-a impus cu 0-3.

    Ratările și inexactitățile din defensivă au făcut diferența. Golurile au fost marcate de Cioablă, de două ori, și Armășelu.

    Mario Găman, antrenorul echipei CSM Târgu Jiu, a declarat că meciul a fost un test util, cu o echipă foarte puternică: „Am jucat împotriva unei echipe bune, care de 4-5 ani se află în zona barajului de promovare în Liga a II-a și nu trebuie să uităm performanța de acum trei ani și anume accederea în sferturile de finală ale Cupei României. Este o echipă cu pretenții și cred că am făcut o partidă reușită, în pofida rezultatului. Golurile au fost marcate pe greșeli individuale. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor.

    Am rulat tot lotul, pentru că ne interesează ca la începutul campionatului să fim pregătiți și avem nevoie de adversari tari și jocuri puternice“.

    Victor Naicu, antrenorul de la Filiași, a spus că ambele echipe și-au atins obiectivul: „Ambele echipe și-au atins obiectivul, de a face un antrenament bun și este important că nu a fost nimeni accidentat. Vreau să salut noul proiect al CSM Târgu Jiu. Acest oraș și cu stadionul extraordinar merită o echipă în eșaloanele superioare“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!