spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a făcut spectacol în fața propriilor...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a făcut spectacol în fața propriilor suporteri

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu s-a impus sâmbătă, 21 octombrie, în fața grupării HC Zalău, scor 28-25, la pauză 14-11, într-un meci care a contat pentru etapa a 7-a din Liga Florilor. Gorjencele au înregistrat cea de-a treia victorie în actuala ediție de campionat. Pivotul Ana Cătălina Ciolan a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 7 reușite în poarta Zalăului. 

    După o lună de zile, de la precedentul meci disputat pe teren propriu, handbalistele CSM Târgu Jiu au revenit cu victorie în Sala Sporturilor. Au trecut de echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, la capătul unui meci pe care l-au controlat în mare măsură. O victorie extrem de importantă în fața unei echipe de tradiție din handbalul românesc. Este primul succes înregistrat de gruparea gorjeană, în fața echipei din Zalău, pe prima scenă a handbalului românesc.

    Foto: CSM Târgu Jiu

    Echipa noastră a controlat meciul de la început și a condus pe aproape întreaga perioadă a meciului.

    Andrieș: „Victoria și diferența de scor s-a datorat în primul rând apărării“

    Laura Moldovan a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren. Aceasta a spus că meciul a fost câștigat datorită jocului prestat în apărare de gruparea gorjeană: „Am arătat atitudine, am arătat că vrem să câștigăm acest meci, mai ales pentru spectatorii din Târgu Jiu, care așteptau această victorie. Eu cred că în apărare s-a câștigat meciul”.

    „Felicit CSM Târgu Jiu pentru victorie, pentru că și-a dorit foarte mult. A lipsit Pușcaș, dar s-au mobilizat foarte bine, au jucat foarte bine, și-au dat o lecție de handbal în ceea ce privește jocul cu pivotul”, a declarat la conferința de presă, antrenorul Gheorghe Tadici.

    „Victoria și diferența de scor s-a datorat în primul rând apărării. Astăzi am avut altă atitudine, altă determinare, iar acest lucru s-a văzut în teren”, a declarat imediat după meci, antrenorul Liviu Andrieș.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: