spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a fost învinsă greu de SCM...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a fost învinsă greu de SCM Râmnicu Vâlcea

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut greu, în deplasare, pe terenul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, într-un meci care a contat pentru etapa a-21-a din Liga Florilor. Gazdele s-au impus cu 30-27, la capătul unui meci în care au tremurat serios pentru victorie. CSM Târgu Jiu, cu mari probleme de lot, a condus și cu 5 goluri pe tabelă, dar Vâlcea a avut un final mai bun și a reușit să câștige.

    Macinată de accidentări și de alte probleme medicale, echipa pregătită de Liviu Andrieș a dat o replică solidă gazdelor de la SCM Râmnicu Vâlcea. Cu cuțitul la os în lupta pentru un loc de cupă europeană, Vâlcea a aruncat în luptă tot arsenalul de care a dispus, pentru a obține victoria. A dat însă peste o echipă care a luptat cu multă ambiție pentru fiecare minge și care, în multe momente ale partidei, a fost peste adversarul mult mai titrat. Dovadă stă și scorul înregistrat pe tabela din Sala Traian, acolo unde CSM Târgu Jiu a condus și la 5 goluri! A fost 24-19 pentru gruparea gorjeană, în minutul 48. Fără Alexandra Gavrilă și Ira Zinatullina, dar cu Angela Pușcaș, revenită în angrenajul echipei, dar și cu Sabine Klimek într-o zi foarte bună, CSM Târgu Jiu a pus mari probleme echipei gazdă, care a fost nevoită să tragă serios pentru a câștiga meciul. Cu ceva mai multă experiență în astfel de meciuri, Vâlcea a gestionat mai bine ultimele 10 minute ale partidei, în care a reușit să revină pe tabelă și să câștige un meci pe care CSM Târgu Jiu părea că-l are în mână.

    „Am practicat un handbal bun, care ne dă speranțe“

    Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu, a spus că jocul oferă speranțe pentru viitor: „Un meci pe care l-am pierdut, din păcate, dar în care am practicat un handbal bun, care ne dă speranțe pentru ceea ce urmează. Important este să ne recuperăm, pentru că nu am avut foarte multe variante la dispoziție, din cauza absențelor celor două jucătoare, Gavrilă și Zinatullina. Revenim la Târgu Jiu și începem pregătirea pentru meciul de duminică, cu Craiova, care cu siguranță va fi unul foarte dificil”.

    Angela Pușcaș și Sabine Klimek, cu câte 6 goluri fiecare, au fost cele mai bune marcatoare pentru CSM Târgu Jiu. Prestații excelente au avut și Ana Ciolan și Andreea Chiricuță, fiecare cu câte 4 goluri marcate, dar și Florența Ilie, cu 3 reușite în poarta celor de la Vâlcea. Katarina Pavlovic a încheiat meciul cu 2 goluri, în timp ce Mirabela Coteț și Oana Bucă au terminat partida cu câte un gol.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: