spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a încheiat sezonul cu o înfrângere,...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a încheiat sezonul cu o înfrângere, dar bilanțul este remarcabil

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a susținut vineri, 26 mai, ultimul meci din acest sezon în fața propriilor suporteri.

    Handbalistele și-au prezentat cu această ocazie medaliile de argint și trofeul de finalistă a Cupei României. CSM Târgu Jiu a pierdut partida cu Dunărea Brăila, scor 22-26, într-un meci în care Sabine Klimek a fost cea mai bună marcatoare a grupării gorjene, cu 7 reușite.

    Cu obiectivele îndeplinite, scorul a trecut în plan secund. Suporterii gorjeni s-au bucurat la finalul meciului împreună cu echipa. Handbalistele CSM Târgu Jiu au petrecut minute bune pe parchet. Au împărțit autografe și au făcut poze cu suporterii.

    „Nu are rost să mai discutăm despre acest joc. A trecut și cred că trebuie să discutăm despre ceea ce am realizat până la acest joc. Iar ce am realizat până la acest joc este la superlativ”, a declarat imediat după meci antrenorul gorjean, Liviu Andrieș.

    Jucătoarele au acuzat o stare de oboseală, după ultimele meciuri. „Oboseala acumulată în meciurile din Final 4 și-au spus cuvântul în acest meci, dar ne bucurăm că ne-am îndeplinit obiectivul din acest sezon”, a declarat una dintre cele mai bune jucătoare din lotul lui Liviu Andrieș, gorjeanca Angela Pușcaș.

    Un bilanț remarcabil

    Bilanțul grupării gorjene la final de sezon este unul remarcabil pentru o echipă nou-promovată. CSM Târgu Jiu a reușit să se mențină pe prima scenă a handbalului românesc, fără a mai fi nevoie de meciurile de baraj. CSM Târgu Jiu a terminat primul sezon din Liga Florilor pe locul 10. Echipa lui Liviu Andrieș a avut un parcurs fabulos în Cupa României, competiție în care echipa din Târgu Jiu a ajuns până în finală. Mai mult, gruparea gorjeană, ca finalistă a Cupei României, și-a câștigat dreptul de a juca în cupele europene, în grupele EHF.

    Cu puțin înainte de debutul partidei, în aplauzele publicului spectator prezent în Sala Sporturilor a fost desfășurat un banner uriaș pe care scria: „Vă iubim! Mândri de voi!”.

    Handbalistele, cu medaliile la gât și cu trofeul de finalistă a Cupei României, adus de Angela Pușcaș, au răspuns cu un mesaj adresat suporterilor gorjeni, care au susținut necondiționat echipa pe tot parcursul acestui campionat. „Pasiunea voastră a devenit forța noastră! Mulțumim suporterilor noștri!”, a fost mesajul afișat de handbalistele CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: