spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut pe terenul formației HC...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut pe terenul formației HC Zalău

    CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 23 martie, confruntarea disputată în deplasare, cu HC Zalău, scor 20-22.  Angoleza Helena Gilda Simao a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 7 goluri.

    Echipa lui Liviu Andrieș nu s-a putut baza la acest meci pe interul Ira Zinatullina, accidentată.

    Echipa gazdă s-a impus, la capătul unui meci în care a înscris jumătate din goluri din lovituri de la 7 metri. 11 goluri a dat Zalăul de la 7 metri, din cele 22 marcate în total, în timp ce echipa din Târgu Jiu a primit doar 2 aruncări de la linia de 7 metri. În mod normal, acest lucru ar arăta cu câtă încrâncenare s-a jucat pe semicercul nostru această partidă.

    Victoria adusă de loviturile de la 7 metri

    Prima repriză a fost una foarte echilibrată, cu CSM Târgu Jiu care a început bine meciul și a condus în două rânduri. Gazdele au replicat și au ajuns să conducă și la trei goluri pe tabelă, dar echipa din Târgu Jiu a avut un final bun de primă repriză, în care a restabilit echilibrul pe tabelă și cele două echipe au intrat la egalitate la vestiare, scor 10-10.

    „Am avut consistență în joc“

    În cea mai mare parte a reprizei secunde, gorjencele au fost cele care au condus ostilitățile din teren, reușind să ajungă și la 3 goluri diferență pe tabelă. Doar că nenumăratele aruncări de la 7 metri primite de echipa gazdă au întors soarta meciului în ultimele 10 minute, când gazdele au reușit să revină pe tabelă și să se impună cu 22-20.

    Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu, a spus că jocul echipei sale a fost consistent: „Este un meci după care rămânem cu un mic regret, pentru că puteam scoate un rezultat pozitiv.
    Îmbucurător este însă faptul că, din nou, am avut consistență în joc, iar acest lucru ne dă încredere pentru meciul de săptămâna viitoare, împotriva celor din Cisnădie, meci pe care suntem convinși că îl vom câștiga”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: