spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 16, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a produs surpriza debutului în Liga...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a produs surpriza debutului în Liga Florilor

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a reușit să producă surpriza debutului în Liga Florilor, obținând o victorie incredibilă, în deplasare, pe terenul Gloriei Buzău, una dintre forțele campionatului.

    Cu o echipă decimată de accidentări, CSM Târgu Jiu a strâns rândurile și a început cu dreptul actuala stagiune din Liga Florilor. În runda inaugurală, handbalistele noastre s-au deplasat la Buzău, acolo unde gruparea gorjeană a obținut 3 puncte foarte importante, care se vor dovedi extrem de prețioase în economia finală a campionatului.

    Gazdele au condus doar în primele minute ale jocului, când au avut 2-1 și 4-3, dar și 25-24, cu 5 minute înainte de final. În rest, CSM Târgu Jiu a fost echipa mai bună, care a dominat jocul și a condus în permanență pe tabela de marcaj. În plus, gruparea gorjeană a fost de neoprit pe final de meci, când a marcat de 4 ori la rând, într-un moment delicat, când gazdele reușiseră să preia conducerea.

    „Am câștigat nu doar trei puncte, ci un grup, o echipă“

    Antrenorul Liviu Andrieș și-a felicitat jucătoarele pentru evoluția din acest meci: „A fost un meci în care echipa a dovedit prin determinare și încredere că nu mai este o echipă mică a campionatului! Vreau să le felicit pentru modul în care au luptat pentru fiecare minge, până la finalul jocului și pentru că au crezut în forțele lor. Sunt convins că astăzi am câștigat nu doar trei puncte, ci un grup, o echipă care va arata din ce în ce mai bine pe parcursul campionatului. Felicitări „ECHIPĂ”!

    Extrema Florența Dumbrăvean a plecat fericită de la Buzău, nu doar pentru că formația gorjeană a câștigat cele 3 puncte, dar mai ales pentru modul în care CSM Târgu Jiu a obținut victoria: „A fost un meci incredibil, ne-am dorit enorm să începem campionatul cu dreptul și se pare că acel moment de reculegere pentru Iryna Glibko a fost momentul care ne-a dat și mai multă încredere și putere, mi-am văzut toate colegele cu lacrimi în ochi și am simțit că urmează o victorie! Am retrăit acele sentimente care îmi aduc aminte câte lucruri putem face împreună dacă suntem o echipă! Și da, astăzi echipa a făcut diferența, am luptat una pentru cealaltă, ne-am dat mâna, ne-am încurajat, ne-am dorit, și să nu mai zic despre banca noastră care a fost wow, exact ce am zis, sentimentul a fost că de la prima până la ultima jucătoare, și de la profu` până la Nea Petre, am fost o echipă! Sunt foarte mândră de fete, și nu doar după meciul acesta, în general sunt mândră că fac parte din această echipă!”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!