spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 18, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu își prezintă lotul în cadrul Turneului...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu își prezintă lotul în cadrul Turneului de Handbal – Feminin „Memorialul Mircea Pașek“

    CSM Târgu Jiu organizează, în perioada 9-11 august 2024, Turneul de Handbal – Feminin „Memorialul Mircea Pașek“, ediția a III-a. La turneu vor lua parte, pe lângă CSM Târgu Jiu, și grupările de primă ligă, HC Minaur Baia Mare, HC Zalău și CSM Slatina.

    Cu ocazia acestui turneu, va avea loc și prezentarea lotului CSM Târgu Jiu, pentru sezonul 2024-2025. Prezentarea va avea loc vineri, 9 august 2024, de la 18.30, cu puțin înainte de partida dintre CSM Târgu Jiu și Minaur Baia Mare.

    În aceste partide de verificare, Liviu Andrieș nu se poate baza pe 3 dintre jucătoarele de bază ale echipei, Laura Moldovan, cu ceva probleme medicale și Angela Pușcaș, care se află în recuperare, după accidentarea de la începutul anului, în timp ce Helena Gilda Simao nu a intrat încă în programul de pregătire al echipei, după participarea la JO de la Paris.

    Iubitorii de handbal din Târgu Jiu au ocazia să urmărească la lucru noua formulă de echipă, cu care CSM Târgu Jiu va ataca sezonul 2024-2025 din handbalul românesc, iar Liviu Andrieș și staff-ul său au o bună oportunitate de a pune la punct anumite aspecte din jocul echipei noastre. După testul cu SCM U Craiova, primul amical din această vară, disputat după doar câteva antrenamente în sală. Liviu Andrieș speră ca la acest turneu, echipa să aibă o cu totul altă exprimare: „E un turneu pe care eu și fetele de-abia îl așteptăm, pentru că venim după o perioadă destul de grea, o perioadă în care s-a muncit destul de bine, zic eu, și sper ca acest lucru să se vadă și la acest turneu, pentru că meciul cu Craiova a fost doar o mică testare, veneam doar după cinci antrenamente cu migea și s-a văzut acest lucru. Acum, la acest turneu, sper eu ca fața noastră să fie diferită, să arătăm altceva pe teren. Avem o problemă medicală, cu Laura Moldovan. Sperăm ca în maximum o lună de zile să fie prezentă și ea alături de noi. Pe Helena o așteptăm să vină de la Olimpiadă, iar pe Angi să revină în octombrie-noiembrie. Toate cele trei jucătoare au calitate, au valoare și va trebui să le avem prezente, pentru că se anunță un campionat foarte greu și va trebui să fim foarte bine pregătiți. La acest turneu, aș vrea să văd o altă atitudine, o altă determinare. Din punct de vedere tehnic, încă mai avem de lucrat, dar fetele trebuie să fie foarte determinate, să facă ceea ce am lucrat în aceste trei săptămâni, adică să alerge, să fie foarte agresive și să etaleze cam ceea ce îmi doresc eu: adică o agresivitate mărită, contraatac și faza a doua, pentru că anul acesta va trebui să jucăm pe această carte. Orice rezultat pozitiv te încarcă pozitiv. Acum, că vom pierde, nu este o dramă, dar fetele trebuie să fie atente, trebuie să se încarce pozitiv în primul rând și toți să ne încărcăm prin victorii, dar dacă va apărea și o înfrângere, va trebui să învățăm din acea înfrângere, iar după acest turneu, să sperăm că toată lumea va fi sănătoasă și apoi vom trage niște concluzii, care ne vor fi de ajutor pentru următoarele turnee pe care le vom avea și, bineînțeles, pentru începutul campionatului”, a spus Liviu Andrieș.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!