spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăSportGORJ Aproximativ 200 de sportivi din toată lumea vin la turneul organizat...

    GORJ Aproximativ 200 de sportivi din toată lumea vin la turneul organizat de Florin Mergea

    Cel mai mare turneu de tenis din țară, destinat juniorilor, la care participă aproximativ 200 de sportivi, a debutat la baza sportivă IMY din municipiul Târgu Jiu. Competiția este organizată de Florin Mergea Tennis Academy, sub egida Federației Internaționale de Tenis și Federației Române de Tenis, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj.

    „Fără sprijinul Consiliului Județean Gorj nu am fi putut aduce un asemenea turneu la Târgu Jiu. Este cel mai mare eveniment destinat juniorilor de sub 18 ani disponibil țării noastre. Ne-am străduit destul de mult ca să-l aducem la Târgu Jiu. Am luat licența de la Oradea și trebuie să-i mulțumesc lui Ștefan Pițian, domnului Iovănescu și echipei noastre, pentru că s-au ocupat de organizare. Sper să fie un început în colaborarea cu Consiliul Județean Gorj. Putem să aducem mai multe evenimente și să prezentăm zona noastră, orașul nostru și toate frumusețile care sunt la Târgu Jiu. Au venit în jur de 200 de sportivi din toate țările lumii și este ceva extraordinar să vină în orașul în care am crescut, unde erau doar câteva terenuri de tenis, iar acum să vină un astfel de turneu aici“, a spus Florin Mergea.

    „O să continuăm parteneriatul și să fim parteneri pe timp îndelungat“

    Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a spus că parteneriatul va continua pe termen lung: „Parteneriatul nostru va continua și va fi unui trainic. Ne vom implica atât în organizarea turneelor pe care le-ați propus să le organizați în orașul nostru, precum și în funcționarea academiei de tenis, deoarece trebuie să aducem copiii către sport. O să continuăm parteneriatul și să fim parteneri pe timp îndelungat“.

    Florin Mergea a dezvăluit ce dorință mare are: „Am o dorință ca mai târziu, când o să am o vârstă mai înaintată, să mă uit la televizor și să văd sportivi produși de academia noastră care reușesc să câștige turnee“.

    Academia Florin Mergea are reprezentanți în cadrul turneului.

    Cheltuielile de organizare se ridică la 20.000 de euro

    Cheltuielile totale se ridică la aproximativ 20.000 de euro. „Turneul durează două săptămâni cu tot cu faza de precalificări. Sunt sportivi care vin să se antreneze și cu o săptămână înainte și trebuie să le asigurăm condițiile necesare“, a precizat Ștefan Pițian.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: