spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăSportGorjeanul Vlad Stănescu revine pe Transalpina dupa 5 ani cu o nouă...

  Gorjeanul Vlad Stănescu revine pe Transalpina dupa 5 ani cu o nouă echipă de drift în campionatul național. Apariție surpriză: mașinile, pictate manual

  Doi dintre cei mai bine cotați piloți din Campionatul Național de Drift, Vlad Stănescu și Bogdan Pădurariu, au decis să facă echipă din acest sezon, iar acestora li s-a alăturat și fiul lui Bogdan, Alex Pădurariu, care și-a început cariera anul acesta.
  Aceștia au ales un design inedit pentru mașinile de concurs de la UXO Drift Team, acestea fiind pictate manual cu markere de grafitti chiar de logodnica lui Vlad Stănescu, Raluca, alături de alți doi prieteni. „Cred că este primul semn că ne dorim să venim cu ceva nou în campionat. Am văzut la un expo acum ceva timp și ni s-a părut interesant să ajungem cu o astfel de idee și în drift”, au povestit cei doi piloți.
  Vlad Stănescu va pilota în acest sezon un BMW M1 Coupe de 800 de cai putere, care va fi una dintre cele mai puternice mașini din campionat, în timp ce Bogdan Pădurariu se va afla la bordul unei mașini unice în driftul european, un Audi Quattro de 600 de cai putere. La clasa street, juniorul Alex va concura pe un BMW e46 de 200 de cai putere.
  „Vrem să devenim o echipă complexă din toate punctele de vedere, de la unicitatea imaginii, până la modul de abordare a sezonului pe plan competițional. Suntem nerăbdători să fim la start și suntem convinși că vom face lucruri frumoase împreună, mai ales că avem susținerea partenerilor”, a spus Stănescu.
  UXO Drift Team, noua echipă formată din Stănescu și Pădurariu, va debuta chiar în acest weeked în cea de-a treia etapă a sezonului 2023, care va avea loc pe traseu montan, pe Transalpina. Un total de 41 de piloți din cinci țări sunt la start pentru una dintre cele mai așteptate etape ale anului în driftul românesc.
  “Pentru mine e cu atât mai important cu cât voi concura acasă, în Gorj, iar bucuria de a reveni pe circuit chiar în fața oamenilor care îmi sunt alături mereu e foarte mare”, a adăugat Vlad Stănescu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: