spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăSportHandbalista Sabine Klimek și-a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu

    Handbalista Sabine Klimek și-a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu

    Handbalista Sabine Klimek și-a pus semnătura pe un nou contract cu gruparea gorjeană și va evolua și în sezonul 2023-2024 la CSM Târgu Jiu.

    Din postura de coordonator de joc, Sabine Klimek a contribuit decisiv la promovarea istorică a CSM Târgu Jiu în Liga Florilor. A depășit cu bine o accidentare și a contribuit din plin la situația bună a echipei din acest prim sezon de Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va beneficia în continuare, pe linia de 9 metri, de serviciile unui centru cu experiență. A trăit la intensitate maximă momentul promovării în Liga Florilor, dar vrea să scrie în continuare istorie cu CSM Târgu Jiu.

    Următorul moment prielnic pentru o nouă performnță cu CSM Târgu Jiu este meciul din Cupa României, din sferturile de finală. Sabine Klimek este hotărâtă să contribuie la calificarea echipei în Final 4. Sabine Klimek le-a mulțumit suporterilor gorjeni pentru atașamentul lor față de echipă: „Am ales să rămân la Târgu Jiu, pentru că după doi ani petrecuți aici, pot să spun că mă simt ca acasă. În momentul acesta este important pentru mine să am continuitate și tot ce îmi doresc este să ajut echipa cât pot eu de bine. Deși am stat departe de teren pentru câteva luni din cauza accidentării din sezonul trecut, pot să spun că aceste două sezoane au fost un succes pentru mine și sper ca și următorul sezon să fie la fel! Evident, cel mai plăcut moment pentru mine a fost promovarea. Este clar că ne dorim foarte mult să ajungem în Final 4 și cred că ultima extragere este în avantajul nostru, având în vedere că avem două victorii în fața celor de la Mioveni, intrăm pe teren cu moralul ridicat“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: