spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăCulturaCopiii așteptați la „Biblioteca Vlogging”

  Copiii așteptați la „Biblioteca Vlogging”

  Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj dă startul proiectului „Biblioteca Vlogging”. Este un proiect educațional complex, dedicat noilor creatori de conținut.
  „Ne-am propus să creștem o generație de oameni creativi pentru a transforma activitățile din social media în acțiuni utile.
  Proiectul nostru promovează implicarea activă a tinerilor cu principii și curaj civic, pentru a dezvolta o gândire responsabilă, atât online cât și în viață.
  ”Biblioteca Vlogging” este un program educațional creat pentru copii, cu vârste între 9-16 ani, care implică o competiție interactivă cu provocări selectate în funcție de tendințele actuale și o călătorie care ne va purta prin lumea imaginației.
  Înscrierile se vor face în perioada 07-17 martie 2023 la sediul Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj (Sala de Lectură).
  Proiectul se va desfășura pe o perioadă de două luni, martie și aprilie 2023, unde copiii vor primi provocări creative de realizat.
  Pentru fiecare provocare participanții vor trebui să respecte un set de criterii stabilite, iar acestea vor fi transmise doar participanților înscriși printr-un mesaj în grupul de WhatsApp.
  În funcție de punctajul obținut, copiii vor fi premiați.
  Echipa de proiect din cadrul Bibliotecii Județeane „Christian Tell” Gorj urează succes tuturor participanților!”
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!