spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportLuptătorul gorjean Alexandru Beșliu va reprezenta România la Campionatul Mondial de Lupte...

    Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu va reprezenta România la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă

    Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, vicecampion național de seniori la lupte pe plajă, va reprezenta România în lupta pentru medalii la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă-Beach Wrestling World Championships 2023.

    Orașul Constanța va fi gazda competiției, care se desfășoară în perioada 7-10 septembrie 2023, iar participanții vor concura pe Plaja Neversea pentru medalii, la categoriile de vârstă U17, U20 și Seniori.

    Sportivul gorjean, Alexandru Beșliu, pregătit la CSM Târgu Jiu de antrenorul Mădălin Gorjanu, merge la Constanța cu gândul la o medalie: ,,Mă simt bucuros și împlinit că pot să îmi reprezint atât țara, cât și orașul meu la acest campionat. Sunt semne că munca și sacrificiile mele dau roade. Dacă la ora competiției voi fi destul de motivat, concentrat și voi prinde o zi bună, ca cea de la naționale, cred că voi urca pe podium, ceea ce îmi și doresc”, a declarat Alexandru Beșliu pentru site-ul CSM Târgu Jiu, înainte de plecarea spre Constanța.

    Alexandru Beșliu, sportiv cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, a cucerit medalia de argint la seniori, la categoaria +90 de Kg, în cadrul Finalelor Campionatului Național de Lupte pe Plajă rezervate categoriilor de vârstă U17, U20 și Seniori, competiție care s-a desfășurat în perioada 31 august- 3 septembrie 2023, la Costinești. Din postura de medaliat cu argint, Alexandru Beșliu s-a calificat automat la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, care va avea loc la Constanța.

    Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă-Beach Wrestling World Championships 2023 este cea mai așteptată competiție a luptelor pe plajă. Pentru al treilea an la rând, Constanța va fi gazda celor mai tari lupte ale sfârșitului de sezon pe nisip. Peste 80 luptători români și peste 200 de participanți din toate colțurile lumii vor concura pe Plaja Neversea pentru medalii, la categoriile de vârstă U17, U20 și Seniori. Printre cei care și-au propus să urce pe podium se află și multiplul campion de juniori și seniori la lupte libere, Alexandru Beșliu. Gorjeanul va intra în lupta pentru medalii la categoria +90 de Kg.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: