spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăSportMedalie de bronz câștigată de atleta Andreea Chivoiu la Campionatul Național de...

    Medalie de bronz câștigată de atleta Andreea Chivoiu la Campionatul Național de Alergare pe Șosea

    Atleta Andreea Chivoiu, sportiva cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, a urcat podium, locul 3, pe echipe, la categoria tineret U23, la Campionatul Național de Alergare pe Șosea 10 Km – Seniori, U23 și U20 de la București. În cadrul cursei de duminică, 26 martie, de la București, gorjeanca Andreea Chivoiu, a reușit și un „personal best” în cursa de 10 Km.

    Capitala României a găzduit la finalul acestei săptămâni, prima reuniune atletică importantă din calendarul competițional intern: Campionatul Național de Alergare pe Șosea 10 Km – Seniori, U23 și U20. Traseul de alergare de la București este certificat World Athletics. Gorjeanca Andreea Chivoiu, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, și-a îmbogățit palmaresul cu încă o medalie. A luat bronzul în cursa de 10 Km, categoria tineret U23, pe echipe. Reprezentantele Gorjului, atletele de la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii. Andreea Chivoiu, Mihaela Cepoi și Elena Bărăitaru, au terminat cursa pe locul 3. Pe doi s-a clasat LPS Botoșani, iar pe primul loc, CSM Rarăul.

    Așa cum și-a propus încă de la Târgu Jiu, Andreea Chivoiu și-a dorit să stabilească și un nou record personal în cursa de 10 Km. „Atleta noastră s-a descurcat foarte bine, deși vremea nu a fost tocmai una plăcută la București, și-a reușit un nou record personal în cursa de 10 Km. Andreea a alergat cei 10 Km în 37 de minute și 30 de secunde“, se arată pe site-ul csmtargujiu.ro.

    Andreea Chivoiu: „A fost o cursă frumoasă“

    „Primul concurs național din acest an a avut un sfârșit excepțional pentru mine, confirmându-mi că pregătirea mea este în progres. A fost o cursă frumoasă, vremea nu a ținut cu noi în totalitate, dar ne-am descurcat. Sunt fericită că mi-am îndeplinit dorința de a realiza un nou “personal best”. Urmează un an competițional încărcat, așa că mă voi întoarce la antrenamente și sper ca la următorul concurs, care vine foarte repede, chiar săptămâna viitoare, semimaratonul de la Cluj Napoca, să urc din din nou podium”, a spus Andreea Chivoiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: